0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Karl Lagerfeld Fleur de Murier

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Fleur de Murier Парфумована вода
983 грн
Karl Lagerfeld Fleur de Murier Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Karl Lagerfeld Fleur de Murier – шовковиці в кольору

 

Романтичне видовище квітучих тутових дерев захоплює уяву ще більше, як тільки до вас долітає їхній чудовий аромат – солодко-квітковий, з чарівними фруктовими та пудровими нотами, з м'якими пряними, цитрусовими та мускусними відтінками, які наповнюють вас жіночністю. Модний дім Karl Lagerfeld зумів віртуозно відтворити цю ауру чарівного цвітіння у чудовій фруктово-квітковій композиції. Fleur de Murier .

Цей парфум стане витонченим доповненням до ваших найромантичніших весняних і літніх вбрань - яскраве, звучне, і при цьому легке, що зачаровує своєю чарівністю. З ним ви отримаєте безліч компліментів, адже він буквально випромінює радість і позитив створюючи вам імідж жінки чарівною, милою і з відмінним смаком: це саме той випадок, коли парфум звучить значно дорожче, ніж його ціна, і підкорює своєю безперечною якістю та чудовою стійкістю.

Історія аромату

 

"Флер Де Мюр'є" став чудовим продовженням колекції "Парфумерні матерії" (Les Parfums Matieres) модного будинку, заснованого знаменитим кутюр'є Карлом Лагерфельдом.

Колекція дозволила відродити славу парфумерного спрямування цього бренду у новому тисячолітті. Вона була презентована у 2017 році, коли вийшов дебютний тандем Bois de Vetiver для Нього та «Квітка персика» (Fleur de Pecher) для Неї.

А через рік, в 2018, з'явилося ефектне продовження: чоловіча туалетна «Дерево Юзу» (Bois de Yuzu) і чарівна «Квітка шовковиці», адресована прекрасній статі.

Автором жіночої композиції стала Емілі Копперман (Emilie Coppermann), відома й іншими блискучими виданнями: Play For Her Givenchy, Signorina In Fiore Salvatore Ferragamo та цілою колекцією Black XS for Her Paco Rabanne.

В даний час колекція Les Parfums Matieres включає також новинки «Кедрове дерево» і «Квітка орхідеї», що вийшли в 2019-му.

Постаралися і дизайнери: мінімалізм флаконів дозволяє насолодитися повною мірою їх вмістом, а чудові відтінки парфумів чудово передають концепцію кожного твору. Зокрема, флакон «Шовковичного кольору» набув жіночного пастельно-рожевого відтінку – настільки ж приємного, як і парфумована вода всередині нього.

 

Парфуми для компліментів

Композиція з перших секунд спокушає фруктовою яскравістю стиглих літніх ягід – тут червона смородина доповнена ароматом листя малини та іскристим позитивом апельсинів.

Квіткова магія серцевого акорду наповнює простір навколо солодко-терпким ароматом квітів ожини, бархатисто-пудровою магією фіалок та дзвінкими, кришталевими переливами конвалії.

У фіналі вам належить насолодитися солодкою жіночністю ванілі та вершкової деревини сандалу, оповитою хмарою чуттєвості, створеною з теплої амбри, що манить, і магнетичного мускусу.

Придбати Karl Lagerfeld Fleur de Murier в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що є одним із модних орієнтирів Європи з 70-х років минулого століття.