0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Karl Lagerfeld Bois de Yuzu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Bois de Yuzu Туалетна вода
Немає у наявності
Karl Lagerfeld Bois de Yuzu Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Karl Lagerfeld Bois de Yuzu – іскриста літня свіжість!

 

Бренд Karl Lagerfeld пропонує сучасним чоловікам лише стильні рішення, і одним з них є чудовий весняно-літній фужерний парфум Bois de Юзу. Цитрусове дерево Юзу вирощується в Японії (хоча батьківщиною його є Китай), і тому його іноді називають японським лимоном, хоча зовні він більше нагадує мандарин. І не дивно, адже юзу – гібрид ічанського лимона та мандарина, який так цінують парфумери за його чудовий, насичений та багатогранний цитрусовий аромат з відтінками, мабуть, усіх плодів цього виду «в одному флаконі» – тут чуються також відлуння лайма та бергамота, та апельсина. Словом, якщо ви хочете уявити собі універсальний цитрус – це, безперечно, буде саме ароматна юза! Саме тому його обожнюють парфумери всього світу, адже така нота сама по собі – цілий оркестр, а якщо її доповнити відтінками свіжих прянощів, зелені, дерева та моху – вийде справжня літня феєрія!

Історія аромату

 

Парфумерний будинок Карла Лагерфельда включив цей дивовижний парфум у свою колекцію Les Parfums Matieres, де представлені найкращі ноти, з яких складаються геніальні ольфакторні твори найталановитішими майстрами світу – так само, як із ретельно відібраних матерій в ательє цього елітного бренду.

Парфум, присвячений юзу, створила в 2018 році Емілі Копперман (Emilie (Bevierre) Coppermann), відома такими чудовими роботами, як Beloved Man Amouage, 212 VIP Men Carolina Herrera та Play Givenchy. Також вона створила всю жіночу частину колекції «Парфумерні матерії», до якої входить дана чоловіча композиція – «Квітка персика» (2017), «Шовковичний колір» (2018) та «Орхідею» (2019).

Успіху цієї лінії сприяв не лише талант парфумера, а й вдала робота дизайнерів: флакони мають лаконічний стильний вигляд і набули гарних відтінків, що передають ідею ароматів, які в них помістили.

Купити Karl Lagerfeld Bois de Yuzu в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який великий маестро Карл Лагерфельд заснував у 1970 році, розпочавши випуск парфумів навіть раніше, ніж до створення своїх знаменитих колекцій модного одягу.

 

Ідеальний цитрус!

Ця туалетна вода набуває яскравої цитрусової зухвалості, бадьорої свіжості і позитивної енергетики цілого міксу іскристих плодів: крім юзу, тут чути також грейпфрут, бергамот і мандарин, а імбир, розмарин і м'ята вносять ароматний пряний акцент.

Серцевий акцент мускатного горіха продовжує цю тематику, доповнюючи твір своїм яскравим, терпким, гостро-спецієвим та ефірно-мускусним колоритом.

На завершення стильну прохолоду подарують вам зелені відтінки моху та папірусу, створюючи враження дуже чоловічого, але спокійного парфуму для впевненої людини, яка не збирається комусь щось доводити, а піклується в першу чергу про свій комфорт.

Вам, безперечно, варто купити Karl Lagerfeld Bois de Yuzu в інтернет-магазині La Grande, якщо ви вибираєте літній парфум у подарунок для самодостатнього та гармонійного чоловіка.