0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dupont Be Exceptional Gold

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dupont Be Exceptional Gold Парфумована вода
Немає у наявності
Dupont Be Exceptional Gold Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Dupont Be Exceptional Gold – неокласика і аристократизм !

Харизматична новинка від класичного бренду Dupont Be Exceptional Gold створює навколо свого власника ауру винятковості. Деревно-пряна композиція вийшла у 2018-му, але за своїм звучанням вона зовсім поза часом: це прекрасний зразок неокласики, що звучить гідно та елегантно в будь-якій епосі та для будь-якого чоловіка – молодого та енергійного чи зрілого та респектабельного.

На відміну від свого попередника Be Exceptional, варіація Gold виконана у форматі парфумованої води. Це більш насичений, «вечірній» аромат, призначений для світських виходів, святкових заходів та найкрасивіших, шикарних побачень. Пряні, амброві, цитрусові та деревні відтінки, об'єднані в благородну ольфакторну мелодію, створять вам репутацію людини з прекрасними манерами та бездоганним смаком – і водночас чуттєвого та романтичного.

Історія аромату

 

Симон Тіссо Дюпон створив свій модний будинок ще минулого століття. Шикарні аксесуари, які підкреслювали високий статус та елітарність свого власника – це сумки та ремені, візитівниці та портмоне, затискачі для краваток та запонки, брелоки та фірмові ручки – все це ті штрихи розкоші, які говорять багато про що.

Близько двох десятиліть тому, 1998-го, бренд додав у сферу своїх інтересів також і парфумерію. До ювілею ольфакторного напряму знаменитої марки і був випущений чудовий Be Exceptional Gold , а роком раніше, випередивши знаменну подію, вийшов його діловий варіант - туалетна вода Be Exceptional. Вони чудово доповнюють один одного: це чудові рішення для робочої та неофіційної обстановки відповідно.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – чорний корпус схожий на елегантний смокінг, наче натякаючи на ситуацію, для якої призначений. Золота передня панель з вигравіруваним нахваленням – втілення французького шику. То чудовий екземпляр у будь-якій парфумерній колекції та чудовий подарунок навіть для тієї категорії чоловіків, у яких, здавалося б, є все.

Купити Dupont Be Exceptional Gold в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція паризького бренду.

 

Dupont Be Exceptional Gold – розкіш багатообіцяючого вечора

Домінуючий у композиції чорний перець відкривається першою її нотою – гарячою, темпераментною, харизматичною. Соковитий цитрусовий акцент мандарину надає вступу енергії і створює відмінний настрій, а штрих садової герані вносить особливу елегантність.

«Серце» парфуму розвиває ту саму концепцію вишуканості та аристократизму, чому сприяють витончені аромати лаванди та помарози. Мужню основу створює акцент благородного білого кедра.

Фінал твору – сама чуттєвість завдяки теплій комбінації амбри і пачулі, а дерев'яний смолисто-бальзамічний аромат рідкісної рослини амірісу (американського сандала) дарує композиції особливий шарм і надає стійкості.

Щоб заявити про себе в суспільстві як про людину зі статусом та естетичним смаком, вам неодмінно варто купити Dupont Be Exceptional Gold – незабутні вечори у суспільстві вам гарантовані!