0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss the Scent Private Accord for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Hugo Boss Boss The Scent Private Accord for Him Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Hugo Boss The Scent Private Accord for Him – насолода для двох

 

Якщо ви наважитеся познайомитися ближче з новинкою від будинку Хьюго Босс « Boss The Scent Private Accord for Him », задоволення отримаєте не тільки ви особисто, як власник цього скарбу, але й усі, кому пощастило опинитися в цей момент поблизу. Парфум високо оцінить ваша дівчина, адже він відрізняється неймовірною чуттєвою магією «хорошого хлопця», що пахне затишно і має в своєму розпорядженні, якому хочеться довіряти з першої ж секунди. Відзначать його і друзі чи члени сім'ї, адже в його пахощі є щось від настрою різдвяних фільмів, де чашка кави або какао в колі найближчих може стати частиною чудової історії. І навіть колеги по роботі будуть вам вдячні - ви внесете неповторну ауру в атмосферу офісу, подарувавши всім гармонію і гурманську насолоду, що ні з чим не порівнянна.

Переливи теплих прянощів і дерева, какао і кави, ванілі та солодощі, фруктів та амбри заворожують своєю гармонією, респектабельністю, самодостатністю – такий парфум видає у вас справжнього гедоніста, який прагне не прогаяти чуттєві задоволення та здатного розглянути всі прекрасні моменти.

Історія аромату

 

Хоча парфум вийшов у 2018 році, саме цього осінньо-зимового сезону він досяг піку популярності. Композиція стала продовженням повної чарівності колекції The Scent, що з'явилася слідом за флагманським парфумом, що вийшов у 2015, і двома прекрасними фланкерами – фужерним пряним Intense і насиченим давньо-пряним Parfum Edition (обидва були презентовані в 2017 році).

Новинка «Приват Акорд» зовсім недарма отримала саме таку назву – є щось інтимне, глибоко особисте. Такий аромат – неначе пропуск на вашу приватну територію, де раді лише тим, хто входить до ближнього кола довіри. Над новим бестселером працював відомий та безперечно талановитий парфумер Бруно Йованович (Bruno Jovanovic), який подарував світові такі чоловічі шедеври, як Pure XS від Paco Rabanne та CK IN2U for Him від Calvin Klein.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, що нагадує незвичайний світильник – тепле кавово-шоколадне сяйво парфуму так привабливо переливається за цим дорогим склом!

Придбати Hugo Boss The Scent Private Accord for Him в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який став флагманом чоловічої моди ще в минулому столітті, і міцно утримує планку ідеалу створення стильних та актуальних образів.

 

Зухвала привабливість!

Старт композиції здивує вас харизматичним акордом пряного імбиру та терпкого, аристократичного бергмота. Шляхетна прелюдія змінюється шикарним, повним чоловічого шарму серцевим акордом, де майстерно змішані запахи ароматної свіжомеленої міцної кави, пряного темпераментного чорного перцю, солодкого соковитого ананаса і гармоніюючого з ним акценту маниніки, що переливається тонами екзотично. фруктів. У фіналі ви насолодитеся найсмачнішим міксом какао, ванілі та солодко-смолистого бензоїну у поєднанні з пряним колоритом пачулів, доповнених базовим тандемом дерев'яного бурштину та нот деревини.

Вам, безумовно, варто купити Hugo Boss The Scent Private Accord for Him в інтернет-магазині La Grande, якщо східногурманські парфуми – ваш улюблений стиль!