0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana The Only One

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana The Only One Парфумована вода
473 грн
Хіт
Dolce & Gabbana The Only One Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
2 331 грн
Dolce & Gabbana The Only One Набір (парфумована вода 100 мл + мініатюра 10 мл + мініатюра 7.5 мл)
Немає у наявності
Dolce & Gabbana The Only One Набір (парфумована вода 50 мл + мініатюра 10 мл + 7.5 мл)
Немає у наявності
Dolce & Gabbana The Only One Набір (парфумована вода 50 мл + мініатюра 10 мл)
Немає у наявності
Dolce & Gabbana The Only One Набір (парфумована вода 50 мл + мініатюра 7.5 мл)
Немає у наявності

Dolce & Gabbana The Only One



Якщо вам необхідно мати в своїй колекції ще один доказ того, наскільки ви чарівні та привабливі, ми готові його надати! Ловіть черговий комплімент чудовим жінкам від чарівників відомої торгової марки Dolce & Gabbana - парфумовану воду The Only One.



Майстром дивувати, захоплювати, інтригувати та надихати цей бренд із Італії був завжди. Розпочавши свій спільний творчий шлях у далекому 1982 році, модельєри Доменіко Дольче та Стефано Габбано відкрили невелике ательє. І вже через три роки змогли презентувати власну марку, заявивши про себе на Міланському показі колекцій дизайнерів-початківців. Подання дебютних творів, виклики, що кидаються одноманітним і похмурим модним тенденціям 80-х, відкриття перших шоу-румів, презентації моделей нижньої білизни, купальників та чоловічого одягу – з цього розпочиналася діяльність Модного дому. Сьогодні він є одним із китів fashion-індустрії, і дуже складно знайти людину, яка б не знала про існування цього бренду. З 1992 року займається виробництвом парфумерної продукції. В асортименті виробника є також косметичні товари, аксесуари, сонцезахисні окуляри та сумки.



Розкішний, багатогранний, гармонійно зібраний та стійкий – таким називають парфум, презентований виробником у 2018 році. Щоб відчути всі ці переваги, варто купити Dolce & Gabbana The Only One. Виробник, розповідаючи про концепцію видання, представляє його як аромат, що відображає «жіночність та гіпнотизуючу витонченість». Ту, яка вибирає цей важкий флакончик, він бачить життєрадісною і блискучою особою, що володіє чарівністю і активно користується цим безцінним даром - дівчиною, приємною в спілкуванні, дуже комунікабельною, що засліплює всіх своєю щирою усмішкою і обожнює увагу оточуючих. Її активність захоплює, вона цікавиться різними напрямками у житті, має захоплюючі хобі та прагне демонструвати свої таланти.



Над створенням рекламного ролика, головною героїнею якого стала актриса Емілія Кларк, працював італійський режисер Маттео Гарроне. Він зняв дівчину в типовому для Італії закладі – тратторії – де під звуки акомпанементу вона виконувала ритмічну пісню.



Парфумована вода відноситься до сімейства "гурманські східні". Вона розкривається мотивами зворушливої фіалки, доповненої відтіками прохолодного бергамоту та соковитого апельсина. Ноти медової груші, жіночної троянди, ніжного апельсинового цвіту, що звучать у «серці», відтіняються мотивами духмяної кави, що бадьорить, і шляхетного ірису, що надає цьому акорду м'якість і пудровість. Завершальний штрих дарує відлуння солодкої карамелі, доповненої акцентами грайливої ванілі та терпких смолисто-пряних пачулів.



Придбати Dolce & Gabbana The Only One можна в Lagrande. На нашій інтернет-вітрині представлені лише оригінальні товари. Ви зможете підібрати потрібні парфуми, зробити онлайн замовлення або відвідати наш шоу-рум, щоб перед покупкою ближче познайомитися зі своїми фаворитами.