0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Attar Collection Hayati

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar Collection Hayati Парфумована вода
3 227 грн
Акція
Attar Collection Hayati Парфумована вода (тестер із кришечкою)
100ml
3 265 грн

Attar Collection Hayati – втілені радість та щастя!

Яскраві фарби літа, лагідне сонце, повітря, насичене запахом медових фруктів, запашних квітів, і навіть смак ванільного морозива зібрані у цьому багатому ароматі, щоб передати красу життя, нагадати про дитячі радощі, подарувати відчуття щастя. Ніжна, повітряна композиція звучить вишукано, спокусливо, навіює романтичні мрії, наповнює позитивом, обіцяє здійснення найзаповітніших бажань.

Солодкий, квітково-фруктовий парфум Hayati наділений універсальним, позагендерним характером, тому підходить для прикраси жіночого та чоловічого образів. Він адресований життєрадісним, оптимістичним, активним дівчатам та молодим людям, які люблять заміські прогулянки, відпочинок на природі, клубні вечірки та заморські подорожі. Літній, сонячний букет оптимально поєднується з повсякденним офісним стилем, елегантно доповнює і неформальне вечірнє вбрання.

Історія аромату

Елітарна, статусна продукція парфумерного будинку з трьохсотрічними традиціями Attar Collection уособлює перемогу свята та веселощів над нудними та сірими буднями, витонченості над пересічністю. Самобутні парфуми бренду, чиє ім'я в перекладі з арабської означає «Колекція ефірних олій», на європейському ринку з'явилися лише 2015 року. Їхні розкішні ароматичні мелодії розбурхали уяву, відкрили завісу над колоритними таємницями Сходу, перенесли в легендарну, доісторичну епоху.

А через три роки компанія з ОАЕ приємно здивувала шанувальників орієнтальної нішевої парфумерії черговим релізом із філософською назвою «Життя». Для розробки формули нової серії було запрошено парфумера з Франції Yann Vasnier. Натхнення майстер черпав у спогадах про улюблений сад, де росли чудові квіти, а в спекотний полудень так добре було ховатися в чагарниках малини, смородини і насолоджуватися смачними ягодами, мліючи від задоволення.

Композиція вийшла чуттєва, інтригуюча і водночас легка, трохи грайлива. Про її східну спрямованість свідчить дизайн флакона, виконаного у формі колони. Висока червона пляшечка декорована витонченим золотистим візерунком, що нагадує арабську в'язь, а кришка у формі купола викликає асоціацію з султановим палацом.

Нагадування про безхмарне дитинство

Піраміда аромату, який створений, щоб передати «смак» щастя, радості та безтурботності, починається чудовими акордами соковитої стиглої малини, терпких і водночас солодких лісових ягід. Збагачені тонкими, ніжними півтонами тропічного ананаса, вони сповнюють духом свободи, народжуючи безтурботний настрій. Солодку мелодію продовжують ноти серця: інтригують пряними переливами меду та чорної смородини, полонять таємничими інтонаціями сливи та апетитними нюансами збитих вершків. Шляхетне звучання квіткових ноток несе умиротворення, гармонізує почуття. Витончені чуттєві тони пудрової ванілі і мускусу сплітаються в звабливий шлейф, а вкраплення крапель морозива залишають освіжаючий післясмак.

На сайті інтернет-магазину La Grande ви можете за доступною ціною придбати Attar Collection Hayati та інші оригінальні парфуми, отримавши професійну консультацію.