0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Attar Collection Azora

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar Collection Azora Парфумована вода
3 459 грн
4 022 грн
Акція
-14%
Attar Collection Azora Парфумована вода (тестер із кришечкою)
100ml
3 185 грн
3 704 грн
Акція
-14%
Attar Collection Azora Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Attar Collection Azora - ольфакторне втілення величі, шляхетності та достатку



Яскрава східна новинка 2018 року Azora бренду ексклюзивної парфумерії з ОАЕ Attar Collection – це аромат-унісекс, у якому поєднуються сміливість та стриманість, розкіш та строгість, тепло та свіжість. Він уособлює активність, силу, енергію чоловічого початку та жіночу емоційність та ніжність. Багата квіткова, фруктова композиція адресована розкутим, цілеспрямованим, успішним людям, а її звучання викликає асоціацію з дорогими готелями, SPA-салонами, ресторанами, VIP-ложами, елітними клубами.

Незважаючи на свій гламурний характер, парфум ненав'язливий і практичний – він доречний не лише в урочистих чи романтичних ситуаціях, а й підходить також для ділових переговорів і навіть вечірок. Особливо добре букет розкривається у літню спеку, освіжає, створює безтурботний святковий настрій. На шкірі чоловіків він грає гарячими пряними відблисками, зігріває деревними відтінками, на тілі жінок проявляється помірніше, з домінуванням прохолодних цитрусових і квіткових мотивів.

Історія аромату


Attar Collection протягом трьох століть створював парфумерні шедеври для арабських шейхів, королів, принців – і не був відомий європейським поціновувачам класичних орієнтальних ароматів. У 2015 році бренд вперше представив на світовому ринку лінійку з п'яти жіночих парфумів – The Golden Age, Khaltat Night, Diva, Glory Musk, The Queen of Sheba та три унісекс-композиції: Oud Suleiman, Oasis та Indigo.

Успішний дебют надихнув власників будинку на створення нових колекцій, що ґрунтуються на таємних старовинних рецептах, проте з урахуванням смаків європейців. Такий симбіоз яскраво виражений у піраміді парфумованої води Azora, розробленої болгарським майстром Мирославом Пєтковим. Ця серія присвячена розкішному кораблю, побудованому наказом сельджукського султана Мелік-шаха. Галера була прикрашена емаллю, бірюзою, золотом, дорогоцінним камінням, а коли заходила в порт, повітря заповнювали запаморочливі запахи, викликаючи непідробне захоплення. Судно XI століття уособлювало красу, комфорт та високий статус його власника.

Достаток, благополуччя, успішність володаря парфуму в наші дні символізує дизайн вишуканого синього флакона із золотим ажурним розписом та кришкою у формі купола мечеті – старовинна історія повторюється у нових декораціях.

Еліксир енергії, сили волі та рішучості


Відкривають піраміду іскристі, свіжі акорди терпкого бергамоту та соковитого, сонячного апельсина. Солодкі фруктові тони екзотичного «плоду кохання» личі дарують радість, надають звучанню оригінальності та легкості.

«Серце» спокушає переливами квіткових ноток з виразними вкрапленнями запашного жасмину та стиглого ароматного персика. Чарівна суміш квітів та фруктів розслаблює почуття, наповнює впевненістю, надихає на рішучі вчинки. Ніжні шкіряні півтони мускусу і благородні ноти теплої деревини формують стійкий, чуттєвий шлейф із ледь вловимим жіночним нюансом.

Якщо ви бажаєте створити навколо себе високу ароматну ауру, вам варто придбати Attar Collection Azora . Інтернет-магазин La Grande пропонує оригінальну продукцію за прийнятними цінами, професійну консультацію, адресну доставку.