0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gian Marco Venturi Homme Aqua

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gian Marco Venturi Homme Aqua Туалетна вода
346 грн
468 грн
Акція
-26%
Gian Marco Venturi Homme Aqua Туалетна вода (тестер)
100ml
669 грн
847 грн
Акція
-21%
Gian Marco Venturi Homme Aqua Дезодорант
150ml
297 грн
402 грн
Акція
-26%
Gian Marco Venturi Homme Aqua Набір (туалетна вода 100мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Homme Aqua Набір (туалетна вода 30мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Homme Aqua Набір (туалетна вода 30 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Homme Aqua Гель для душа
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Homme Aqua Набір (шампунь 400мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності

Будинок моди Gian Marco Venturi був створений у 1980 році. Його засновник, уроджений флорентинець, тривалий час розглядав своє захоплення дизайном лише як хобі і не думав про кар'єру модельєра. Навіть у коледжі вивчав основи економіки та торгівлі. Все змінилося на завершення навчання. Жан Марко Вентурі вирушив у подорож, яка повністю змінила його життя. Він набрався сміливості втілити мрії у життя, та представив свою першу колекцію аксесуарів. Вона мала приголомшливий успіх, тому дизайнер зареєстрував власну торгову марку та зосередився на моделюванні. Швидко розширив асортимент бренду до жіночого та чоловічого одягу, взуття, і, звичайно, парфумерії. Його перший аромат вийшов у 1985, започаткувавши цілу лінійку стильних і елегантних парфумів - таких, як чудовий Homme Aqua .

Це сучасний водяний фужер, представлений у 2018 році. Розроблено спеціально для літнього сезону. Його відрізняє підкреслена лаконічність формули, легкість та прозорість. Така туалетна вода приємно освіжає та бадьорить, допомагає залишатися в тонусі протягом цілого дня, при цьому залишається делікатною та стриманою, не дратуючи оточуючих та не доставляючи дискомфорту своєму власнику. Те, що потрібно для спекотної погоди!

Композиція орієнтована на активних та привабливих чоловіків. Її власник цілеспрямований та сміливий, знає, як привернути жіночу увагу та виділитися на тлі інших. Він не любить сидіти на місці, прагне наповнювати життя яскравими враженнями та емоціями, завжди відкритий для нового. Його темперамент і яскраву харизму чудово підкреслює виразний і привабливий парфум.

Він бадьорить не гірше за крижаний душ, допомагає скинути залишки сну вранці, забезпечує потужний заряд енергії і п'янке почуття прохолоди, яке зберігається протягом багатьох годин. Аромат сидить досить близько до шкіри, при цьому добре вловимо і часто відзначається компліментами. Його елегантна простота та мужність привертають зацікавлені погляди оточуючих, поміщаючи власника акватичного фужера до центру загальної уваги. Такий букет дивує багатогранною грою відблисків на шкірі та несподіваним багатством розкриття, чуттєвою глибиною та інтригуючою виразністю. Він чудово поєднується з різними стилями одягу, від недбалого casual дотриманого classic. Його можна носити з джинсами та поло або легкою сорочкою та брюками, на роботу та відпустку, ділові переговори та побачення. За будь-яких обставин ви точно будете на висоті!

Композиція відкривається льодовими морськими акордами. Бірюзова прохолода кришталевих хвиль ідеально поєднується з бешкетними відблисками лайма, що нагадує сонячні зайчики на водяній гладіні. Цитрусово-акватичний дует змінюється ніжною пахощами жасмину і замшевою зеленню дубового маху, представлених в обрамленні солонуватої амбри. Вона додає звучанню особливу динаміку та інтригу, неквапом підводячи до імпозантних переливів білого кедра, що гармонійно завершує мужню та харизматичну комбінацію.

Купити Gian Marco Venturi Homme Aqua можна в інтернет-магазині La Grande. До серії, крім туалетної води, також входять засоби для догляду за тіла. Їх можна придбати окремо або у складі функціонального набору. Вибирайте варіант на власний смак!