0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія The House of Oud Crop 2017

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House of Oud Crop 2017 Парфумована вода
Немає у наявності

У 2016 році нішевий італійсько-арабський бренд The House of Oud представив розкішну лінійку Klem Garden Collection , присвячену порах року та чарівному саду. Крім основних композицій для Нього та для Неї, до нього увійшло спеціальне видання Crop . Це унісекс-парфум, що випускається лише один раз на рік лімітованим тиражем. Його основу становить олія уда з індонезійських плантацій на острові Каламантан. У 2017 році врожай був досить багатим, тому будинок зміг створити цілих 547 флаконів дивовижного аромату. Такий продукт стане чудовим подарунком для гурманів та поціновувачів.

Ця версія створена за методом ко-дистиляції деревини з додаванням коренів лакриці та бадьяну, обраних у процесі дикого і абсолютно неконтрольованого креативу, як стверджує сам Андреа (Теро) Казотті (Andrea (Thero) Casotti), парфумер та засновник торгової марки. В результаті звучання стало більш бальзамічним і солодким, набуло вишуканих гурманських тонів, що нагадують тягучі мотиви кленового сиропу. Це дорогоцінний скарб, поміщений у чарівний перевернутий фіал. Сліпуча перлина будь-якої парфумерної колекції!

Букет її східний деревний, він увібрав у себе багатство культур двох цивілізацій: арабською розкішний і палкий, виготовлений з підкреслено дорогих і рідкісних компонентів, і при цьому його відрізняє бездоганна чіткість ліній і ідеально побудована гармонія, як у шедеврів епохи Ренесансу. Усього пара крапель чудового еліксиру перенесуть вас далеко на Схід, у мегаполіси, розбиті серед пишущих жаром пісків, де тонкими цівками закурюються в небо дим від ледь тліючих вуглинів агару, на срібному підносі стоїть різьблена скринька з сандалового дерева. а поряд розташувалася порцелянова чашка з чаєм. Просто запаморочливе поєднання, яке розбурхує уяву і хвилює кров. Це магічний феєрверк емоцій і соковитих фарб, здатний закружляти свого володаря і всіх, хто опинився поблизу, в оглушальному вихорі вражень.

Відкривають чарівну піраміду чарівні акорди величного й благородного уда. Смолисті й димні, вони посилені принадними вкрапленнями висушеного чайного та тютюнового листа, щіпкою зірчастого анісу та чорнильно-лакричними мотивами, разом сплітаючись просто у чудову феєрію чуттєвості та спокуси. Парфумована вода інтригує і спалахує міріадами мерехтливих вогників, переливається і іскриться, зачаровує аристократичну витонченість і пікантний темперамент, зачаровує просто неймовірною палітрою відтінків. Вона чудово підходить для свят, урочистих подій, офіційних прийомів та романтичних побачень. Гарантує захоплення оточуючих та невичерпний потік компліментів.

Купити The House of Oud Crop 2017 можна в інтернет-магазині La Grande.