0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cartier Declaration Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cartier Declaration Parfum Парфумована вода
Немає у наявності
Cartier Declaration Parfum Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Cartier Declaration Parfum - Заявити про себе з гідністю!

Багато поціновувачів класики пам'ятають парфум Declaration, що вперше підкорив світ у 1998 році. Через двадцять років бренд повернув своєму шедевру колишню славу, створивши нову версію - Cartier Declaration Parfum . Тепер цей аромат став більш дорослим, вечірнім, розкішним і солідним: немов привабливий хлопець став по-справжньому успішним, і свій статус хоче підкреслити гідним парфумом.

Освіжаюча і зухвала композиція в нинішньому варіанті звучить як потужний східно-деревний аромат, вона доповнена насиченим пряним і шикарним шкіряним акордами, охоронивши свою основну деревну тему повною мірою її краси.

Аромат підійде для урочистих та світських заходів, вечірніх виходів та побачень. Він заявляє про свого власника як про людину з великим смаком і можливостями, підкреслюючи всі її переваги: глибину характеру, його м'яку силу, надійність, впевненість у собі і неповторний шарм. Прекрасний вибір для всього осінньо-зимового сезону, коли його інтенсивність і яскравість будуть дуже доречними, а стійкість і красу шлейфу будуть приводи оцінити в низці свят.

Історія аромату

 

Дім Картьє заслужив світову славу завдяки дивовижним ювелірним виробам, які стали символом приналежності до кола обраних. Дозволити собі прикраси від Картьє можуть лише небагато, а от парфумерія бренду більш демократична, ніж діаманти: це ваша перепустка у світ людей сильних, багатих і наділених владою, своєрідна декларація про те, що і ви належите до цього "закритого клубу".

Саме так і перекладається назва парфуму: Declaration означає заяву, презентацію себе як людину успішну, для якої розкіш - невід'ємна частина життя. Композиція у первісному варіанті 1998 року була створена маестро Жан-Клодом Еллена, а 1918-го переосмислена Матильдою Лоран. Рідкісний випадок у парфумерії: створення фланкера стало більшою удачею, ніж саме першоджерело! В ароматі залишили всі сильні сторони та покращили все, що тільки було можливо. В результаті він став пізнаваним по суті, але набагато шикарнішим і харизматичнішим за формою.

Заслуговує на похвалу і фірмовий стиль флаконів - його розробляли дизайнери ювелірних виробів цього бренду, і тому фіал з дорогого скла має натяк на огранювання та незвичайну кришку в стилі хай-тек.

Ця новинка вийшла зовсім недавно, проте вже є в Україні: купити Cartier Declaration Parfum ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де можна завжди бути впевненими в справжності всієї продукції.

 

Cartier Declaration Parfum – сучасна класика

Освіжаюча, соковита, і водночас аристократична нота гіркого апельсина відкриває композицію досить м'яко та коректно. За нею слідує розкриття серцевого акорду: гарячий орієнтальний мікс з домінуючого тут кардамону, доповненого кмином та розсипом прянощів. У фіналі звучить м'який, виконаний чоловічого шарму акцент дорогої шкіри, прикрашений благородною нотою білого кедра, обволікаючим і розташовуючим нюансом солодкого бензоїну, димним деревним ароматом ветиверу з шоколадною рисочкою і чудовим теплим дуетом тоян.

Якщо ви хочете дорогий і якісно парфюм з яскравою індивідуальністю, не схожий на набридлі пропозиції мейнстриму, вам, безумовно, варто купити Cartier Declaration Parfum !