0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Perris Monte Carlo Cedro Di Diamante

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante Парфумована вода
4 273 грн

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante – сяючий цитрон, дар Калабрії…

Монако, народжений серед розкішної природи, парфумерний будинок. Perris Monte Carlo презентує у складі Італійської лінії свою справді діамантову новинку - Cedro di Diamante - Яскравий, свіжий, захоплюючий цитрусово-фужерний аромат у стилі унісекс, який однаково порадує і стильних чоловіків, і витончених дівчат. Ця мелодія ніби розповідає дивовижну історію про літній роман, що трапився під жарким сонцем Італії: про сяючу красу сеньйорити і блиск синьйора, про їх гарячі почуття і запаморочливу свіжість і чистоту пахощів цитронових гаїв, в тіні яких знайшли в тіні яких.

Саме цитрон – ароматний цитрусовий фрукт, народжений у Калабрії, у сонячній провінції Козенця, надихнув парфумерів бренду на створення цієї чарівної композиції на основі цитрусового акорду, відтіненого акцентами мускусу, свіжих прянощів та зелені. Парфум буде чудовим компаньйоном все літо, він ідеальний для відпустки на Середземноморських курортах, а також для літніх днів у мегаполісі, коли ви мрієте про далеке і таке бажане морське узбережжя, куди ви ось-ось вирушите на зустріч зі своєю любов'ю.

Історія аромату

 

Творцем парфумованої води став знаменитий парфумер Лука Маффеї (Luca Maffei). Він презентував Cedro di Diamante у 2018 році – це новинка бренду, що вийшла у складі сяючого тріо, присвяченого цитрусовим – окрім цитрона, героями колекції Italian Line стали сицилійський мандарин та калабрійський бергамот.

Перші композиції цієї марки було презентовано у 2012 році на щорічній міланській виставці Esxense. Це одразу була заявка не просто на успіх, але на найвищу планку у світі парфумерії: бренд пропонує аромати для справжніх поціновувачів, обраних гурманів ольфакторних творів мистецтва.

Наразі аромати від Perris Monte Carlo вважаються одними з найпрестижніших серед брендів селективної парфумерії. Є в цьому заслуга та дизайнерів, які перетворили флакони з парфумами цієї марки на предмети розкоші. Італійська колекція витримана в білому склі із золотою в'яззю, що виглядає дорого, стильно та чудово ілюструє концепцію парфумерії цього бренду.

Купити Perris Monte Carlo Cedro di Diamante в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція – такий флакон стане чудовим престижним подарунком дорогій для вас людині або собі самим.

 

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante – цитрусовий діамант на шкірі

Аромат відкривається найяскравішим, свіжим, динамічним акордом на основі цитрону (цедрату), чиє пахощі гармонійно доповнено лимоном та лаймом. Цитрусове тріо ідеально продовжує зелений аромат лимонної вербени.

«Серце» композиції віддано пряностям: пікантний свіжий імбир відтінений спеціальним шармом кардамону та темпераментним дуетом рожевого перцю та китайського перцю із провінції Сичуань.

База наповнена магнетизмом мускусу, дерево-лісовим дивом прохолодного дубового моху та бархатистою пудрою ірисів.

Якщо ви любите свіжі цитрусові переливи у дусі Середземномор'я, Вам, безумовно, варто купити Perris Monte Carlo Cedro di Diamante – він зробить ваше літо незабутнім!