0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Man Wood Essence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Man Wood Essence Парфумована вода
85 грн
Хіт
Bvlgari Man Wood Essence Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Bvlgari Man Wood Essence Набір (парфумована вода 100 мл + бальзам після гоління 100 мл + косметичка)
Немає у наявності

Однією з останніх робіт, представлених культовим ювелірним брендом на парфумерному ринку, є парфумована вода Bvlgari Man Wood Essence . Стильний та яскравий аромат створений для сучасних енергійних чоловіків, які однаково успішні у всіх своїх починаннях, відрізняються рішучістю, силою духу та амбітністю.

Для шанувальників італійської торгової марки цей твір став приємною несподіванкою. Продукт вийшов у стильному та надзвичайно красивому оформленні, що поєднує в собі лаконічність форм, характерних для флаконів колекції Bvlgari Man, розкішні деталі «під золото», гру теплого коричневого та умиротворюючого зеленого кольору. Така ємність привертає увагу і приходиться до душі представникам цільової аудиторії аромату задовго до безпосереднього знайомства з ним. Незвичайний і привабливий флакон стане окрасою особистої парфумерної колекції кожного чоловіка, варто лише купити Bvlgari Man Wood Essence .

Як стверджує сам виробник, продукт адресований особам, які «живуть у гармонії з містом та природою». Ці молоді люди використовують будь-який шанс, який надає їм мегаполіс, живуть з ним в одному ритмі і безпосередньо беруть участь у його стрімкому, наповненому цікавими подіями життя. Але, водночас, їм не чуже єднання з природою. Вони знаходять своє натхнення і по-справжньому відпочивають, перебуваючи в тінистій зелені лісів і парків, споглядаючи глибину озер і стрімких річок, вдихаючи чисте, свіже повітря. Цей образ енергійного, що встигає всюди ділового чоловіка, який знаходить час, щоб захоплюватися природною красою навколишньої природи, вдалося передати метру парфумерного мистецтва – легендарному майстру Альберто Морілласу. Парфумер давно і дуже плідно співпрацює з італійським виробником, його авторству належать багато робіт, що увійшли до парфумерного портфоліо торгової марки.

Знайомство з Bvlgari Man Wood Essence , виданого в 2018 році, починається пікантними нотами листя коріандру, солодкувато-свіжими мотивами цитрусів, усипаних кристалами цукру, грайливим і зухвалим пахощами цедри лимона, що наповнює ароматну симфонію прох. Приємна хвойна свіжість кипарису та елегантність білого кедра відчувається у «серці» парфуму. Їх тандем посилює нота димно-деревного ветивера, що уособлює свободу та безтурботність, що надає композиції загадковості. Завершальний акорд парфуму наповнений привабливістю смолистих акцентів бензоїну, що звучить глибоко, інтенсивно та чуттєво.

Придбати парфумерію Bvlgari ви можете, зробивши замовлення в Lagrande. Лише кілька простих дій на сайті нашого інтернет-магазину відокремлюють вас від того, щоб стати власником цього вишуканого аромату. Крім нього, у свій кошик ви також можете вибрати один з розкішних парфумерно-косметичних наборів або засоби догляду за тілом, також представлені на нашому сайті.