0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jean Paul Gaultier Scandal by Night

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jean Paul Gaultier Scandal by Night Парфумована вода
Немає у наявності
Jean Paul Gaultier Scandal by Night Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Jean Paul Gaultier Scandal by Night – солодкий спокуса !

 

Ексцентричний модельєр Жан-Поль Готьє, який завоював звання короля епатажу та хулігана моди, не зраджує собі й виняткової філософії створеного ним бренду. Новий екстравагантний аромат Jean Paul Gaultier Scandal by Night - солодка спокуса і п'янке безумство, ув'язнені у флакон, але чекають свого зоряного часу. І тільки магія ночі розставить все по своїх місцях, дозволивши відчути всі тонкощі та нюанси безкомпромісно сміливої парфумерної композиції. Слід зазначити, що і сам флакон є зухвалою, але стильною провокацією.

Смілива ідея – потужне втілення!

Прем'єра аромату Scandal by Night відбулася у 2018 році. Дане втілення креативу та творчих досліджень всесвітньо відомого бренду стало органічним продовженням аромату Scandal, що побачив світ роком раніше. Ексклюзивні твори поєднує спільна ідея візуального оформлення. При цьому їх ольфакторні композиції дещо відрізняються одна від одної: парфум Scandal 2007 року видання належить до групи шипові квіткові, тоді як його «молодший брат» – до групи східні квіткові.

Візуальний концепт привабливого та проникливого твору екстраординарного бренду – ефектна провокація та смілива алюзія. Неординарний дизайн флакона красивого маняче-рожевого відтінку не тільки красномовно розповідає про те, що чекає всередині, а й народжує цікаві асоціації. У пікантній деталі флакона бачиться незабутній танець королеви бурлеску Діти фон Тіз, або спекотна фотосесія поп-діви Мадонни авторства відомого фотографа Стівена Кляйна.

Scandal by Night – вибір волелюбних!

Гаряча парфумерна композиція Scandal , що випромінює пристрасть і захоплення by Night – справжній інструмент спокушання. Неперевершений аромат спричиняє своєю запаморочливою, всепоглинаючою насолодою, що розливається по тілу теплом і негогою. У верхніх нотах обволікаюче, насичено-солодке медове пахощі відтінено свіжістю цитрусів, що бадьорить. У серці композиції чекає свого часу грушево-вишневий коктейль. Чарівний фруктовий мікс доповнюють акорди, що зводять з розуму, туберози, делікатна гіркуватість ніжних квітів апельсина і зігрівають вкраплення гімалайського нарду. База присвячена солодощі, що звучить шлейфово і млосно, чуттєво та сексуально. Прониклива насолода переливається терпкими, карамельними, пряними, деревно-смоляними відтінками.

Ефектний, гарячий, чуттєвий і нескінченно солодкий аромат - ідеальний вибір для натур пристрасних, волелюбних, які віддають перевагу сміливим і безрозсудним віддаватися своїм почуттям і таємним бажанням. Його час - ніч, наповнена забороненими, але справжніми відчуттями. Його місце – захоплююче нічне життя клубів та богемних вечірок – ілюзорний світ, у якому панує нестримна пристрасть та палкий потяг.

Купити Jean Paul Gaultier Scandal by Night можна в інтернет-магазині La Grande. На наших віртуальних вітринах парфумована вода представлена у флаконах об'ємом 30мл, 50мл і 80мл.