0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escada Celebrate Life

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escada Celebrate Life Парфумована вода
Немає у наявності
Escada Celebrate Life Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Будинок моди Escada був заснований подружжям Лей у 1976 році. Маргарет на той час завершила кар'єру манекенниці і переключилася на дизайн. Вольфганг підтримав дружину, взявши він усі організаційні, фінансові та виробничі питання. Ім'я для своєї компанії вони виявили випадково. Якось вирушили на скачки, зробили спонтанну ставку на ірландського скакуна Ескаду та виграли. А потім назвали так власну фірму, вирішивши, що це принесе їм успіх. І не помилилися.

Спочатку бренд спеціалізувався на виробництві дорогих коктейльних суконь, але поступово їх асортимент розширився до чоловічого і спортивного одягу, сонцезахисних окулярів, ювелірних виробів, взуття, сумок, нижньої білизни, шарфів і краваток, і, звичайно, ароматів - перший парфум9 був випущений.

 

Celebrate Life – це жіноча композиція 2018 року. Вона є другою в лінійці та більш чуттєвою, романтичною та молодіжною версією свого попередника. Чарівний східно-квітковий букет присвячений жінці та маленьким радощам життя. Це справжня ода світла та веселощів, заклик насолоджуватися кожним моментом та мислити позитивно. Сонячний, іскристий, легкий, він моментально проганяє сірість і нудьгу, розфарбовує світ довкола яскравими фарбами та покращує настрій. Чудовий антидепресант, що допомагає розслабитися і відволіктися від негараздів!

Чарівний парфум адресований дівчатам привабливим і життєрадісним, які дивляться на світ з оптимізмом, вміючи цінувати красу в простому, як посмішки друзів, спів птахів і пахощі квітів, що розпустилися. Вони милі і жіночні, тому їм так підходить динамічна парфумована вода, що приємно освіжає. Вона гарно грає на шкірі, постійно видозмінюється і трансформується, лягає найтоншим флером, огортає чарівною серпанком прохолоди і легкості, дарує чарівне відчуття ніжності та чистоти.

Комбінація іскриста, делікатна і нескінченно прекрасна у своїй задерикуватій пустощі. Вона стане вдалим доповненням будь-якого ансамблю, від шифонової літньої сукні до футболки із шортами чи офісної блузи. Це чудовий вибір для лекцій та семінарів, прогулянки містом та набережною, романтичного побачення, пляжних вечірок, шопінгу або дружніх зустрічей. Букет самобутній та інтригуючий – він вигідно виділяє свою володарку в натовпі, не завдає оточуючим дискомфорту та незмінно відрізняється компліментами. Чудовий спосіб підкреслити індивідуальність!

Відкривають спокусливу піраміду кокетливі переливи стиглих фруктів. Солодка груша врівноважує вишукані акценти тропічного личі та гіркого апельсина, неквапом підводячи до запашного серця, зітканого з кремово-білих пелюсток. Там панує чуттєва троянда, посилена невагомою грацією флердоранжа і купається в шовковистих струменях молочного мускусу. Вкраплення натуральної ванілі надають звучанню особливої витонченості, а завершує сліпучий образ благородна амброксанова база.

Аромат оформлений у вінтажному стилі. Флакон аналогічний торішньому релізу, але тепер пофарбований у ніжний пастельний відтінок та декорований зображенням листя гінкго. Придбати Escada Celebrate Life в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.