0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Braccialini Blue Casual

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Braccialini Blue Casual Парфумована вода
Немає у наявності

Braccialini Blue Casual – гламурний супутник на кожен день

Цей розкішний аромат, що невимушено звучить, зітканий з чарівних деревних, квіткових і мускусних мотивів, адресований сучасним жінкам, які зуміли не розгубити в стрімкому ритмі життя природну чуттєвість і ніжність. Немов галантний кавалер, він готовий супроводжувати свою витончену, чарівну супутницю у подорожах та відрядженнях, підтримувати на побаченні з коханим та під час офіційних переговорів.

Яскраві переливи парфуму прикрашають сірі будні, проганяють тугу та депресію, заряджають енергією, наповнюють усмішку променистим сяйвом, звуть у світ мрій та фантазій. Шикарний букет чудово доповнює імідж стриманої ділової леді, надає йому жіночних рис, відтінює витончене почуття стилю, посилює шарм оптимістичного, життєрадісного образу безтурботної світської красуні.

Романтичні, чарівні нотки однаково добре звучать у спеку та холод, вдень та ввечері, тому носити таку ароматичну прикрасу можна цілий рік, незалежно від вашого віку, суспільного та особистого статусу та роду занять.

 

Історія аромату

Популярність модному будинку Браччіаліні принесли оригінальні, ексклюзивні гаманці та жіночі сумки, створені у ремісничих майстернях Флоренції. За п'ять десятиліть невелика сімейна компанія перетворилася на одного зі світових лідерів із виробництва шкіряних аксесуарів. А у 2008 році Массімо, Лоренцо та Ріккардо – сини засновників торгової марки Роберто та Карли – розпочали випуск парфумів.

Але заявити про себе на повну силу бренд зміг лише у 2016 році, після підписання контракту про співпрацю з концерном Eurocosmesi та виходу колекції Glamour, що складається із трьох серій – Blue Casual, Fashion та Cherry Chic. Мелодію свіжої, чарівної композиції «Кежуал», яка занурює у світ емоцій та креативу, написав маестро Vincent Ricord, натхненний вишуканістю та неординарністю вбрання у стилі гламур.

Унікальність та неповторність аромату, виданого в концентрації парфумованої води, відображена також у дизайні милого флакона, виконаного у формі синього дзвіночка. Елегантний вигляд довершують дві горизонтальні смужки на верхній частині флакона та світло-сіра кришка.

 

Особливості побудови ольфакторної піраміди

Ніжне звучання насиченою, стійкою, і водночас легкої композиції повністю відповідає її назві, відбиваючи характер енергійної, веселої, привабливої дівчини. Верхні ноти вітають нас трав'янистими, фруктовими, терпкими акордами чорної смородини, ігристого бергамоту та вологого зеленого листя, дарують свіжість і бадьорість. Симфонія «серця» крутить голову відтінками хтивого жасмину і пряного солодкого іланг-ілангу, важкого конвалії і шовковистої медової троянди. Ароматну п'єсу завершують смолисті, хвойні, бальзамічні переливи кедра та сандалу. У привабливий шлейф вплітаються нотки анімалістичного мускусу та солодкуватої ванілі, пронизуючи тіло іскрами пристрасті.

Якщо ви любите дивувати ексклюзивом і полонити загадковістю, то купити Braccialini Blue Casual за приємною ціною можна в інтернет-магазині сертифікованої парфумерії Lagrande .