0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми 10Th Avenue Karl Antony Be Wild

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

10th Avenue Karl Antony Be Wild Туалетна вода
100ml
546 грн
10th Avenue Karl Antony Be Wild Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Стильна чоловіча композиція Be Wild від французького бренду 10th Avenue Karl Antony вийшла у 2000 році. Це елегантний дерев'яно-пряний букет, що втілює свіжість і чуттєвість. Вдалий вибір для сучасних чоловіків, які прагнуть створити яскравий образ, що запам'ятовується, підкреслити свій унікальний стиль і природний шарм.

Аромат ненав'язливий, чудово збалансований і привабливий. Він натхненний приголомшливою силою диких хижаків, які поєднують у собі неймовірну силу та бездоганну грацію. Це чудовий коктейль, який захопить вас в запаморочливий вихор емоцій і подарує чарівне відчуття чистоти, легкості та прохолоди. Туалетна вода добре освіжає і бадьорить, проганяє залишки сну і налаштовує на діловий лад. З нею ви зібрані, впевнені у собі і готові підкорювати незвідані вершини.

Це вдалий початок продуктивного дня – парфум, доречний у будь-якій ситуації. Він однаково добре поєднується з сорочками та брючними костюмами, светром та джинсами, футболками та шортами. Підходить для дружніх зустрічей, офіційних заходів, ділових переговорів та романтичних побачень. Майстерно збудований баланс смолистих, пряних та деревних нот підкреслює сексуальність свого власника, створює просто магнетичне тяжіння, перед яким неможливо встояти.

Букет імпозантний і цілісний, що інтригує і бадьорить. Відмінно розкривається у будь-який час доби та погоду, користується незмінним успіхом у прекрасної статі. У ньому відчувається джентльменська стриманість, але в той же час легко вгадується палкий темперамент, пристрасть і непохитний, вольовий характер, які й допомагають власнику туалетної води досягати успіху у всіх своїх починаннях. Це ідеальне поєднання елегантності та спокуси, спокійної гідності та сили. Бездоганний супутник для сучасного чоловіка!

Чудову піраміду відкривають соковиті іскри цитрусів. Пустотливий лимон так і бризкає соком, налаштовуючи на позитив і заряджаючи карколомною лавиною свіжості. Тонізуючим фруктовим акордам вторить розсип пекучого імбиру та бархатистого кардамону, сплетені рукою майстра в чарівний дует. Грайливі спеції палахкотять, немов міріади відблисків далеких зірок на бездонно-чорній гладі нічного озера, хвилюючи уяву, хвилюючи кров і манячи до себе неземним світлом. Вкраплення дорогоцінних смол надають звучанню особливої витонченості, красиво обігруючи димчасту ноту бобів тонка. Далі аромат стає більш трав'янистим і сухим, на перший план виступає бальзамічне пахощі ветівера, гармонійно завершуючи інтригуючий і привабливий образ.

Дизайн флакона мінімальний, але не банальний. Поєднання прозорого скла, глянсово-гладкої металевої кришки та оригінальних за формою кутів пляшечки виглядає вишукано та дуже стильно. Такий фіал стане чудовим доповненням будь-якої парфумерної колекції. Купити 10 th Avenue Karl Antony Be Wild можна в інтернет-магазині La Grande.