0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi In Flowers

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi In Flowers Туалетна вода
Немає у наявності
Armand Basi In Flowers Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armand Basi In Flowers – бузковий чаклунство

 

Модний дім Арманд Басі пропонує вам ще один символ жіночності – чудовий та ніжний, пристрасний та романтичний аромат Armand Basi In Flowers , натхненний магією бузкового кольору. Передати цей настрій змогли чудові свіжі квіткові ноти, акорди солодких фруктів із тропічними та мускусними відтінками.

Парфум створює ілюзію весни – аромату квітів, що пливе в повітрі, аури романтики, кохання, побачень та запаморочливих зустрічей, сотень компліментів та усмішок – це справжнє диво!

Доповнити таким парфумом своє вбрання ви із задоволенням зможете також на прогулянку або в офіс - ніжна чарівність аромату підкорить всіх!

Трохи історії

 

Бренд Аманд Басі відомий із сорокових років минулого століття, коли він починав як виробник модного одягу для молодих та романтичних дівчат та стильних хлопців. Вже до кінця століття в портфоліо марки були сотні успішних колекцій і ім'я Арманд Басі стало всесвітньо відомим. Саме тоді було прийнято рішення доповнити випуск одягу та аксесуарів також парфумерією – і в 1999 році було презентовано дебютний аромат, а у 2003 році вийшов бестселер бренду Armand Basi In Red – мега-успішний парфум, продовжений безліччю фланкерів.

Зараз у портфоліо парфумерного будинку вже три десятки творів, і одним із найніжніших, хвилюючих та жіночних по праву вважається Armand Basi In Flowers. Автором композиції у 2018 році став чудовий сучасний майстер Квентін Біш (Quentin Bisch), відомий своїми шедевральними Fleur Narcotique Ex Nihilo, Ganymede Marc-Antoine Barrois, Angel Muse Mugler та Delina Parfums de Marly.

Нове видання, присвячене фіолетовим кольорам, також безперечно чудово. Воно натхнене любов'ю та романтикою, які наче розлиті в повітрі весняною часом – і цей настрій чудово передано парфумером та втілено у ніжному та жіночному дизайні флакона.

Аромати від Арманд Басі представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Armand Basi In Flowers можна за найприємнішою ціною з гарантією справжності.

 

Потопаючи у весняних квітах…

Солодкий фруктово-квітковий аромат відкриває свої обійми соковитим акцентом груші, тропічною нотою маракуї та цитрусовою свіжістю бергамота. Такий яскравий, радісний початок піднімає настрій за лічені секунди: вам достатньо лише вдихнути аромат – і усмішка сяє на вашому обличчі, роблячи його ще привабливішим.

У «серце» твори переливаються романтичними відтінками хвилюючі квіти: півонія і троянда складають чарівний дует, прикрашений кришталевою ніжністю конвалії.

База композиції захоплює своєю чуттєвістю, зітканою з теплих ниток мускусу та амбри, а ваніль привносить у цей фінал неймовірно привабливе диво.

Весняний настрій цього аромату просто дивовижний: варто купити Armand Basi In Flowers в інтернет-магазині La Grande, і магія вашої жіночності стане воістину неймовірною!