0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Baldessarini Cool Force Sport

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Baldessarini Cool Force Sport Туалетна вода
Немає у наявності
Hugo Boss Baldessarini Cool Force Sport Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Hugo Boss Baldessarini Cool Force Sport – динамічний і експресивний !

 

Свіжий, стійкий, з приємним шлейфом аромат дерево-акватичної туалетної води Hugo Boss Baldessarini Cool Force Sport стане вашим фаворитом цього літнього сезону! Якщо ви ведете активний спосіб життя, подорожуєте, займаєтеся спортом - ця версія бестселера від Хьюго Босс буде ідеальним супутником для найспекотніших і сонячних літніх днів, принісши бажану свіжість, бадьорість та драйв. Акорди дерева, цитрусів, акватичної свіжості та альдегідів гармонійно доповнені свіжими прянощами та фруктовими нотами – це багатогранне, мужнє та яскраве звучання, яке припаде до вподоби всім, хто в парфумерії надає перевагу насамперед якості та стилю.

Безперечно, таке звучання допоможе вам не лише досягати спортивних чи кар'єрних вершин, а й здобувати перемоги над серцями прекрасних жінок!

Історія аромату

 

Бренд названо на честь дизайнера знаменитої німецької марки Х'юго Босс – Вернера Балдессаріні. Він був заснований як окремий підрозділ головного концерну фірми Бос на початку 90-х років минулого століття, а з 2004 року став незалежним брендом. З початку нового тисячоліття розпочався випуск парфумерії – спільно з німецькою б'юті-компанією Maurer & Wirtz, якій належать права на виробництво парфумерії під цією маркою.

У портфоліо Балдессаріні – такі безперечні шедеври, як колекції Ambre та Del Mar. Що ж до лінії Cool Force, то її початок було покладено однойменним ароматом у 2017, а роком пізніше вийшла спортивна варіація. Різниця між версіями у більшій свіжості останньої: у спекотні сонячні дні «Спорт» буде однозначно кращим.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: лаконічний стильний силует з металевою сяючою кришкою дуже імпонує чоловікам з смаком, яким подобаються мінімалістичний і хай-тек стиль.

Придбати Hugo Boss Baldessarini Cool Force Sport в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, відомого своєю високою якістю продукції.

 

Вперед і вгору!

Туалетна вода стартує соковитим акцентом груш та іскристим цитрусовим кордом солодких мандаринів та терпких бергамотів. Вони ефектно доповнені альдегідним нюансом, який дарує композиції легкість і легкість, а також пряним штрихом кардамону.

Центральною темою композиції стала освіжаюча, прохолодна акватика, така приємна в літній день. Водна нота доповнена хвилюючим цитрусово-квітковим, з чудовими зеленими аспектами ароматом неролі та прикрашена запашним розмарином.

Завершує враження дерев'яна мужня база, зіставлена зі смолистого білого кедра та вершкового сандала, а пачулі та мускус нададуть фіналу чуттєвого акценту.

Вам, безумовно, варто купити Hugo Boss Baldessarini Cool Force Sport в інтернет магазині La Grande, якщо лінія парфумів Балдессаріні вам імпонує, але завжди хочеться чогось нового.