0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Noran Perfumes Suzana

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Noran Perfumes Suzana Парфумована вода (тестер)
75ml
2 926 грн
3 402 грн
Акція
-14%
Noran Perfumes Suzana Парфумована вода
Немає у наявності

М'якість і поступливість, яка за певних обставин перетворюється на пекучу пристрасть. Ніжність і чуттєвість, якими хочеться впиватися вічно. Амбітність, рішучість, креативність та абсолютна впевненість у собі. Такий бачать сучасну жінку майстра арабського парфумерного бренду Noran perfumes. І саме такий вони показують її образ в одному зі своїх вишуканих творів – парфумованій воді Suzana.

Торгова марка з Об'єднаних Арабських Еміратів виникла зовсім недавно – лише у 2017 році, і вже встигла подати на суд вимогливої публіки кілька робіт, які були названі жіночими та чоловічими іменами. В арсеналі цього виробника - розкішна східна парфумерія. Це аромати з яскраво вираженим темпераментом, які адресовані людям яскравим, блискучим, які вміють легко справлятися з надмірною увагою оточуючих до своєї персони і щиро насолоджуються тим, що виглядають настільки особливо. Ключова концепція бренду полягає в тому, щоб створювати парфумерію, яка б зберігала в собі традиційний колорит Сходу, але при цьому відповідала вимогливим смакам європейського споживача. Парфумери компанії використовують класичні інгредієнти та подають ці натуральні есенції у сучасній інтерпретації. Тому подібні роботи не просто дарують задоволення людям, які бажають їх нюхати – своїми пахощами вони також впливають на настрій, емоційний стан шанувальників торгової марки, роблять образ цих успішних та задоволених життям людей більш розкішним та гармонійним.

Дана східно-квіткова композиція, представлена арабським виробником у 2017 році, справжня феєрія жіночності та чуттєвості. Це приємний комплімент жінкам від тих, хто вміє цінувати унікальність і чуйність жіночої натури. Насолодитися кожним його нюансом можна, якщо купити Suzana . Аромат, витканий з невеликої кількості нот, звучить настільки глибоко та інтенсивно, що напевно змусить обертатися тих, хто проходить повз. Він хвилює і заграє, дарує задоволення від розуміння того, як прекрасно і привабливо виглядає жінка, одягнена в цей парфум. А ще він відрізняється стійкістю та шлейфовістю, що відзначають дівчата, які з насолодою використовують його.

Композиція стартує вибуховим міксом пікантних та яскравих спецій, бадьорим та багатогранним. У її «серці» панує неповторна елегантна троянда, яка знає все про жіночу безпосередність і м'якість. Їй вторить чуттєвий іланг-іланг, пахощі якого спокушають, впливаючи наче потужний афродизіак, схиляючи до ніжних дотиків і пестощів. У фіналі парфумованої води Suzana звучить тандем шляхетних дерев'яних нот і приємна, трохи терпка смолиста гіркоту чулів.

Купити вишуканий парфум від Noran perfumes можна, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Декілька кліків – і видання у важкому циліндричному флаконі, що створило яскравий перфоманс навколо свого виходу, незабаром красуватиметься на вашому столику.