0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy L'Interdit

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy L'Interdit Парфумована вода
78 грн
Акція
Givenchy L'Interdit Набір (парфумована вода 80 мл + гель для душу 75 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
3 787 грн
Givenchy L'Interdit Набір (парфумована вода 50 мл + гель для душу 75 мл + молочко для тіла 75 мл)
3 108 грн
Givenchy L'Interdit Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Givenchy L'Interdit Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності
Givenchy L'Interdit Гель для душа
Немає у наявності
Givenchy L'Interdit Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Givenchy L'Interdit Набір (парфумована вода 80 мл + лосьйон для тіла 75 мл + парфумована вода 10 мл)
Немає у наявності
Givenchy L'Interdit Набір (парфумована вода 80 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Givenchy L'Interdit Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 12.5 мл)
Немає у наявності
Givenchy L'Interdit Набор (парфюмированная вода 10 мл + косметичка)
Немає у наявності
Givenchy L'Interdit Набір (парфумована вода 80 мл + олія для душу 75 мл + молочко для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Givenchy L'Interdit Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл + парфумована вода 10 мл)
Немає у наявності

Givenchy L'Interdit



Обмеження існують лише в уяві тих, хто ніколи не намагався переступити через них, щоб відкрити нові можливості. Так вважають дівчата, які вибирають фаворитом серед ароматів стильний, яскравий L'interdit  від французького бренду Givenchy, що запам'ятовується одразу. Компанія існує на ринку fashion-індустрії з 1952 року, займається виготовленням модного одягу, аксесуарів, парфумерії, декоративної косметики, засобів для догляду за шкірою.



Модельєр Юбер де Живанші та його муза Одрі Хепберн... Був час, коли імена цих двох знаменитостей не сходили з вуст модної публіки. За кожним їхнім кроком уважно спостерігали, їхнім досягненням та успіхам щиро раділи. Він – відомий дизайнер, одягатись у якого вважалося престижним. Вона – знаменита кінодіва, ікона стилю, одна з найчарівніших та найелегантніших представниць тієї епохи. Ця жінка надихала кутюр'є на нові творіння, їй, витонченій та привабливій, він присвятив дебютний аромат свого бренду. Парфум став першим продуктом в історії парфумерного ринку, який представляла знаменита актриса. Він приніс нечуваний успіх торговій марці, підняв її популярність на новий рівень і змусив світ говорити про Givenchy.



L'interdit , що вийшов у 1957 році, належав до категорії «квіткові альдегідні» і був адресований успішною, чарівною, впевненою в собі жінці. Автором твору став парфумер Френсіс Фаброн. У цьому багатогранному букеті вловлювалися розкішні фруктово-квіткові мотиви з вираженим пудровим відтінком та м'якістю благородної деревини.



У 2003 році парфум був перевиданий. На суд публіки модний бренд Живанші представив квітково-фруктову композицію – стильну, елегантну та чуттєву. Сучасним дівчатам пощастило найбільше – завдяки таланту Домініка Ропьона, Енн Фліпо та Фанні Бал, у 2018 році знаменитий аромат набув іншого вигляду. Новинка сімейства «квіткові східні» викликала фурор, настільки проникливим та незвичайним є її звучання. Пізнати його можна тільки якщо купити L'interdit .



Піраміда парфумованої води побудована на поєднанні пахощів білих квітів та потужних землістих акордів. Ніжність та інтрига, трепетна легкість та стриманий шик, світлий та шокуючий темний - магія контрастів.... Початкові акорди композиції звучать мотивами соковитої груші та делікатною прохолодою бергамоту. Акорди чуттєвого жасмину, медово-терпкого апельсинового кольору та відлуння екзотичної туберози формують незвичайну «серцеву» ноту. Фінальний штрих парфумованої води поєднує деревно-землясті відтінки пачулей і ветивера, доповнені виразним нюансом ванілі.



Придбати Givenchy L'interdit ви можете у Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлена винятково оригінальна продукція. Модні новинки, парфумерні бестселери, нішові або рідкісні аромати – все це ви зможете знайти на нашій інтернет-вітрині за максимально прийнятними цінами.