0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Donna Karan (Dkny) Сторінки Donna Karan (Dkny)

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Donna Karan (DKNY) Stories Парфумована вода
Немає у наявності
Donna Karan (DKNY) Stories Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Нью-Йорк – це місто тисяч історій успіху та кохання, високих амбіцій та надій на перемогу. Його стрімкий ритм вимагає від жінок бути енергійними та цілеспрямованими. Але в гонитві за визнанням важливо не розтратити себе, залишатися привабливою, жіночною, чарівною. Зберегти ці якості та примножити їх, підкреслити сильні сторони вашого образу допоможе парфум DKNY Stories , презентований торговою маркою Donna Karan .

Відомий американський бренд працює у світі моди вже понад півстоліття – починаючи з 1954 року. До заснування власного дітища модельєрка Донна Каран працювала в Модному домі легендарної Анни Кляйн і навіть очолювала його деякий час. Там же вийшов її перший аромат. Парфумерне портфоліо Donna Karan почало формуватися з 1992 року – тоді вийшов перший однойменний аромат для жінок. Зараз колекція представлена кількома лініями ароматів, об'єднаних єдиною концепцією – всі вони адресовані стильним та жіночним леді, які вважають за краще бути енергійними та виглядати сучасно. Модний американський бренд спеціалізується на виробництві зручного та практичного жіночого, чоловічого та молодіжного одягу. У його асортименті представлені сумки, взуття, аксесуари, вироби у спортивному стилі.

Як це – бути однією з тих особистостей, які творять історію сучасного мегаполісу, є наполегливими у досягненні намічених цілей, сяють на світських заходах? Ви мрієте про те, щоб відчути це і наблизитись до свого ідеалу? Інтернет-магазин Lagrande рекомендує вам для цього купити DKNY Stories . Виробник позиціонує продукт як "аромат яскравих контрастів, як і саме місто". Парфумовану воду, що відноситься до сімейства «східні квіткові», він відносить до розряду міських парфумів, що імпонують сучасним мешканкам мегаполісів – яскравих цілеспрямованих, що зачаровують своєю рішучістю та внутрішньою силою. Видання випущено у 2018 році, його автором є Стівен Нільсен.

Початкові відтінки DKNY Stories наповнені ніжністю молочного мусу, пікантністю чорного кардамону та фруктово-деревних мотивів рожевого перцю. Ці контрастні акценти доповнює пахощі екзотичної гуави. Делікатні нюанси білого чаю зливаються разом з розкішними пудровими мотивами ірису та чуттєвого жасмину самбак, формуючи вишуканий «серцевий» акорд. Привабливий завершальний штрих композиції звучить м'якістю ванілі, що обволікає. Її доповнюють ноти дорогоцінного білого сандала, що виснажує благородний солодко-деревний флер, і тепло привабливої білої амбри, що підсилює спокусливість мелодії.

Придбати парфумерію Donna Karan у Києві ви можете, зробивши замовлення у Lagrande. Оригінальна продукція, серед якої найпопулярніші, рідкісні та нішеві видання, завжди представлена на нашій інтернет-вітрині. Наші консультанти допоможуть вибрати вам найбільш підходящий продукт, ми також подбаємо про доставку вибраних товарів зручним для вас способом.