0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne 1 Million Lucky

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne 1 Million Lucky Туалетна вода
Немає у наявності
Paco Rabanne 1 Million Lucky Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Paco Rabanne 1 Million Lucky – момент дотику успіху

 

Бажання здобути незліченні багатства земних надр і оточити себе розкішшю з'явилося в давнину і не залишає людей досі. Дорогоцінні метали, прянощі, екзотичні квіти, фрукти, деревина - все це привертає увагу, спокушаючи своєю пишністю. Сьогодні їх не треба завойовувати зі зброєю в руках, ризикуючи життям – любителі вишуканості можуть задовольнити свою спрагу адреналіну за допомогою витонченого аромату. Lucky . Чуттєвий, пульсуючий парфум створений для сміливих, активних чоловіків. Його герої нікому не підкоряються, вірні своїм принципам, націлені успіх і отримання задоволення.

Талановиті майстри будинку Paco Rabanne наповнили його багату, пікантну піраміду шикарною деревною мелодією, цитрусовою свіжістю, медово-цукерковою насолодою. Її ніжні та пристрасні акорди хвилюють почуття, полонять мужністю, приваблюють удачу. Підбадьорливі, ласкаві нюх переливи немов шепочуть - настав час стати господарем долі і насолоджуватися життям!

Зухвала та солодка туалетна вода нагадує, що сніг та негаразди не вічні, їм на зміну обов'язково прийде тепло та щастя, збудуться всі потаємні мрії.

Історія аромату

Будинок моди, заснований палким іспанцем на ім'я Пако Рабанн, прославився революційними експериментами із запахами, бунтарськими парфумами, виходом за межі дозволеного. Серія «Лаки» (Щасливчик), яка вийшла 2018 року в лімітованому виданні, продовжує викликати захоплення та дивувати своєю незвичністю. Новий фланкер поповнив культову колекцію "Мільйон", вписав чергову яскраву сторінку в оригінальну парфумерну історію.

Не відступаючи від правил, парфуми доповнили символ чоловічої сексуальності чарівною парою – парфумом для жінок Lady Million Lucky. Композиція обох новинок уособлює естетику модерну, суть якої сформульована в офіційному релізі: "Живи зараз, ризикуй, насолоджуйся, нічого не залишай на потім".

Рекламний ролик створив фотограф Натаніель Голдберг. У ньому знялися моделі Софія Ахренс та Джордан Барретт, які танцюють на міській вулиці, передаючи рухом експресію, пристрасть, радість!

Флакон зберіг традиційну для цієї лінійки форму золотого зливка, але декорований додатково платиновими вставками.

Джерело гострих відчуттів

Ароматна симфонія починається піднесеними терпкувато-гіркими півтонами грейпфрута та бергамота. Їх доповнюють свіжі вкраплення озону, в які вливаються пекучі фруктові іскри зеленої сливи. У центрі ніжно грає апельсиновий колір та царствений травневий жасмин. Класичний дует кедра та кашемірового дерева зачаровує благородною чуттєвістю. Їх змінюють тягучі медові гами та дерево-горіховий післясмак, пробуджують бажання, захоплюють у полон. Фінальна мелодія п'янить трав'янисто-димними акордами ветивера, дерев'яного бурштину, просоченого землесто-лісовим, злегка вершковим відтінком дубового моху. Смолисто-бальзамічний акцент пачулі пом'якшує карколомний шлейф, надає йому аристократичного звучання.

Інтернет-магазин La Grande пропонує купити Paco Rabanne 1 Million Lucky та бути готовим підкорювати світ разом з ним.