0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Nina Ricci Les Monstres de Nina Ricci Nina

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nina Ricci Les Monstres de Nina Ricci Nina Туалетна вода
1 186 грн
1 429 грн
Акція
-17%
Nina Ricci Les Monstres de Nina Ricci Nina Туалетна вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Nina Ricci Les Monstres de Nina Ricci Nina - солодкий, гурманський, святковий!



Nina Ricci представляє квітково-фруктовий гурманський «делікатес» у незвичайному флаконі у вигляді симпатичного сердитого совенятка Les Monstres de Nina Ricci Nina. Він такий солодкий і такий оригінальний у своєму дизайні, що стане чудовим подарунком всім «дорослим дівчаткам», а також молодшим дівчатам, які обожнюють солодощі та смаколики з нотками фруктів, свіжості, зелені та квітів.

Чудовий вибір для дитячого свята або вихідного дня, коли можна розслабитися і дозволити собі бути несерйозною, легкою, що насолоджується милими гурманськими насолодами. Якщо пралине і солодка вата – ваші улюблені ласощі, ви з радістю поринете в цей аромат, адже тут вони представлені дуже щедро. Рівновагу найсолодшої композиції надають фруктові акценти груш та яблук, а також цитрусові нюанси лимона та бергамоту. Такий парфум миттєво створить відмінний настрій і підійде абсолютно для будь-якого сезону, адже радість не має меж!



Історія аромату

 

У 2018 році колекція «яблучок» від Ніни Річчі поповнилася трійцею пустотливих, зухвалих, кумедних флакончиків-«монстриків», прикрашених оригінальними пухнастими помпонами. Совенятку на ім'я Nina дістався яскравий червоний колір – він з'явився на світ у компанії з синьою Luna та рожевою Luna Blossom. Ці незвичайні парфуми – витвір майстра Олівера Креспа, данина моді на незвичайні грайливі флакони, присвячені Хеллоуїну.

Монстрик-совенятко Ніна стала несподіваним продовженням лінії Nina Ricci Nina – трохи хуліганським, задерикуваним і дуже «мімімішним». Таке незвичайне оформлення вразило багатьох: навіть якщо ви вже давно не дитина, ностальгія з дитинства накриє вас або при знайомстві з флаконом, або з його запаморочливо-солодким вмістом.

Купити Nina Ricci в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми спеціально зібрали для вас найпопулярніші - як нові, так і класичні - твори цього бренду, в справжньості яких можна не сумніватися.

 

Nina Ricci Les Monstres de Nina Ricci Nina: дозвольте собі задоволення!



Аромат зустрічає нас вологою ніжною насолодою груші з цитрусовим тонізуючим коктейлем із лимона і бергамоту, і витончено доповненим запашними листочками чорної смородини.

Однак головна тема відкривається лише в середніх нотах: саме тут – царство найсолодшої цукрової вати з пікантним доповненням соковитих яблук в обрамленні півоні, троянд і жасмину: чуттєва жіночність у літньому саду, квінтесенція насолоди!

База композиції продовжує цю чудову тему яскравими нотами шоколадного праліне з ваніллю та філіжанкою кави – чарівний десерт! Нюанс кумарину надає цьому поєднанню вишуканий кондитерський підтон, і одночасно розвивається в пасторальний акцент запашного свіжого сіна.

Коли необхідно моментально підняти настрій або привнести атмосферу свята в будь-яку життєву ситуацію, варто купити Nina Ricci Nina – і ви побачите, як швидко буде досягнутий необхідний яскравий ефект!