0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etat Libre D'Orange Secretions Magnifiques

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etat Libre d`Orange Secretions Magnifiques Парфумована вода
50ml
2 838 грн
Etat Libre d`Orange Secretions Magnifiques Парфумована вода (тестер)
50ml
2 442 грн

Аромати французького бренду Etat Libre d`Orange Secretions оповиті таємницями та легендами, сумнівами та натяками. Суперечки про них викликають шквал емоцій, що варіюються від обожнювання до неприйняття. Їх вихваляють, ними захоплюються, їх купують і із задоволенням носять – або абсолютно не сприймають. Численні відгуки та огляди найбільш гучних з них, безсумнівно, викликають інтерес у звичайного любителя парфумерії. Але досвідчені шанувальники нішевих робіт «копають глибше» – купують пробники, тестують, «розношують», намагаючись у грі збалансованих нот знайти концепцію, яку автор парфуму заклав у його основу. Не стала винятком і композиція Secretions Magnifiques , презентована виробником у 2006 році.

Епатаж, розкутість, сміливість, ігнорування прийнятих правил – це все прийнятно для тих, хто вирішує купити Etat Libre d`Orange Secretions Magnifiques . Молодий, але дуже популярний, перспективний французький бренд, що наробив чимало шуму своїми неординарними роботами, працює з 2006 року. До цього його засновник Етьєн де Свардт присвячував своє життя мистецтву парфумерії, співпрацюючи з LVMH і створюючи парфумерію для Givenchy, розробляючи аромати для собак і котів, працюючи над народженням парфумерно-косметичної лінії для американського бренду спортивної продукції Everlast. Своє дітище він назвав "Незалежна Помаранчева Республіка" і присвятив його одному з регіонів Південної Африки, в якому народився.

Провокаційна, смілива та недвозначна назва роботи, яка в перекладі означала «Секретні виділення», викликала шквал емоцій у чоловіків і жінок. І поки вони долали перший шок, усвідомлюючи, що насправді означає ім'я парфуму, їхній нюх уже насолоджував вишукане пахощі.

Купити Secretions Magnifiques – значить віддатися своїм сміливим бажанням, забути про забобони, що сковують вас, внутрішні табу і загальноприйняті правила. Іти на поводу у поклику вашого тіла і дати волю тому, що приносить справжнє задоволення - чуттєвому зближенню. Знайомлячи нас зі своїм твором, виробник обіцяє, що ми відчуємо «йод, адреналін, кров, молоко, ірис, кокос, сандал та опопонакс». Але це далеко неповний перелік того, що можна відчути, тестуючи цю парфумовану воду.

Назва та список обіцяних нот здатні зіграти на випередження, намалювавши в уяві певну, вельми реалістичну картину. Буде це хвилююча сцена близькості або щось менш чуттєве – залежить від того, в чиє розпорядження потрапить парфум. Початкові ноти Secretions Magnifiques наповнені пудровою м'якістю благородного ірису, ніжністю молочних відтінків, екзотичним диханням кокосу. У «серце» композиції солують морські водорості, що надають мелодії солонуватий та йодистий відтінок. Акцент деревної солодощі сандалу завершує цю ароматну симфонію. Його доповнюють пряно-бальзамічні відлуння опопанакса, що надає мелодії яскравість, тепло та глибину.