0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Boss Bottled United

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Bottled United Туалетна вода
Немає у наявності
Hugo Boss Boss Bottled United Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Hugo Boss Bottled United - Лоск класики чи блиск модерну?

 

У цій вражаючій сяючій хромованій пляшці від Hugo Boss презентовано один із найефектніших нових фланкерів культової колекції цього законодавця чоловічої парфумерної моди. Boss Bottled United . Цей експресивний дерев'яний фужерний парфум – немов сучасне аранжування класики: воно пульсує трендовими акордами дерева та зелені, озону та землі, цитрусів та фруктів, свіжості та прянощів – які, проте, перебувають у абсолютній гармонії.

Ця варіація призначена для теплих сезонів - її пора з весни до осені, коли освіжаючий і тонізуючий ефект парфуму доведеться дуже доречним.

Він стане чудовим подарунком для людини сучасної, стильної: сподобається і шанувальникам стилю хай-тек, потішивши їх ультрасучасним дизайном і звучанням, - і в той же час імпонуватиме всім тим чоловікам, які вже встигли оцінити попередні версії «Бос Боттлед», що став символом для кількох поколінь.

Історія аромату

 

Парфум-легенда Boss Bottled вперше була представлена в 1998 році. Це був справжній шедевр для привабливих чоловіків, автором якого стала талановита майстер-парфумер Аннік Менардо (Annick Menardo). Вона створила його таким, щоб чоловік, який зробив подібний вибір, опинився в центрі жіночої уваги і насолодився визнанням своєї чоловічої чарівності. Деревно-фруктовий, ванільно-пряний парфум був адресований тим, хто хоче гарно відпочити, розслабившись у товаристві друзів чи прекрасної статі. До того ж він був поміщений в оригінальний і стильний флакон-пляшку – саме так і було названо твір та розпочата ним велика колекція, до якого зараз уже близько двох десятків варіантів, причому не лише вечірніх, насичених, осінньо-зимових, як флагманський, але і більш легких, драйвових, енергійних - саме таких, як новинка 2018 United в блискучому відполірованому дзеркальним хромом флаконі.

Придбати Hugo Boss Bottled United в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Свіжий та зухвалий!

Композиція відкривається підбадьорливими та освіжаючими мотивами: тут соковитий і іскристий акцент червоного апельсина доповнений повітряним, дзвінким озоном та зеленню рідкого африканського дерева бучу (агатосми).

Потужний подих прохолоди дарує вам серцевий акорд, складений з листя звичайної та перцевої м'яти, стиглих яблук, солодких динь, кришталевих конвалії та пудрово-оксамитового коріння ірису.

Завершує враження деревна магія димно-шоколадного ветівера, затишного кашмерану, смолистого дерев'яного бурштину. Пряні орієнтальні тони привносять листя пачулі, нотку запашного свіжого сіна дарує кумарин, а м'яку, витончену чуттєвість – рідкісний білий мускус.

Вам, безумовно, варто купити Hugo Boss Bottled United в інтернет-магазині La Grande, якщо вам подобається класична якісна парфумерія, але при цьому ви тримаєте руку на пульсі сучасних тенденцій і не обмежуєте себе звичними рамками, із задоволенням пробуючи нову варіацію.