0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Encens Mythique D'Orient

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Encens Mythique D'Orient Парфумована вода
78 грн
111 грн
Акція
-30%
Guerlain Encens Mythique D'Orient Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Guerlain Encens Mythique D'Orient – Містичний Схід у серпанку ладану

 

Якщо ви віддаєте перевагу орієнтальному напрямку в парфумерії, вам хочеться водоспаду компліментів, шикарного довгого шлейфу та феноменальної стійкості, Guerlain Encens Mythique D ' Orient буде вашим ідеальним вибором! Він захопить і зачарує вас своїми амбровими, бальзамічними, рожевими, пряними, димними та деревними мотивами, немов музика пустелі, яку дано почути не кожному, немов примарне бачення нереально прекрасної оази, до якої ваша душа прагнутиме тепер усе життя…

Історія аромату

 

Як і багато люксових марок парфумерії, бренд Герлен не міг залишитися байдужим до східної теми і нічого не запропонувати покупцям найбагатшого ринку арабських країн. Традиційно орієнтальні пахощі вважаються родоначальниками всієї сучасної парфумерії як такої, і багато компонентів ароматних композицій вперше були отримані та випробувані саме на Сході.

Один із найстаріших парфумерних будинків Франції – законодавиці ольфакторної моди європейської школи – презентував своє бачення орієнтального напряму, і воно вийшло просто неймовірно красивим, при цьому, як і вся продукція Герлен – чуттєвим та водночас елегантним. Про висоту планки подбав особисто Тьєррі Вассер – провідний парфумер модного будинку.

Колекція Les Deserts d'Orient («Східна пустеля») була представлена у 2012 році у головному бутіку в Парижі, а також у всіх парф-бутиках Об'єднаних Арабських Еміратів, яким вона і була адресована.

Вишукана упаковка флаконів під стать дорогоцінному вмісту: футляр аметистового відтінку шкіряної фактури стане вашою улюбленою скринькою для прикрас, коли парфум підійде до кінця, а сам фіал декорований орнаментом у вигляді золотого дощу і золотом вигравіювані на ньому. французький. Незрівнянний екземпляр для будь-якої колекції!

Купити Guerlain Encens Mythique D'Orient в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, - всі елітарні лінії цього французького бренду представлені гарантовано справжньою парюмерією.

Дорогоцінна амбра і чаклунський ладан у хмарі троянд

Верхні ноти звучать легко і чарівно: тут солює яскрава, але елегантна троянда, доповнена пряним та по-східному колоритним шафраном та альдегідами - для цього тут використано нонаналь (С-9), або пеларгоновий альдегід, що посилює пахощі троянд. Завдяки такій прелюдії голова йде навкруги від воістину неземної чарівності – при цьому спокуса відбувається м'яко, делікатно, але любов до цього магічного звучання приходить назавжди.

Серцевий акорд тихий, але виразний: теплою аурою огортає аромат рожевого перцю, пряною чуттєвістю манить східний колорит почуттів, а ветивер дарує різноманіття деревних нот - від гіркого шоколаду до м'якого диму.

Але основні скарби таяться в основі цієї композиції, де домінує тваринно-приваблива, тепла солонувата сіра амбра з її магнетичною владою над людським сприйняттям. Не менш харизматичним є і звучання бальзамічно-смолистого ладану. Насправді, саме він – головний герой всього твору – обволікаючий, містичний, важкий, і саме він надає парфумованій воді такої ірреальної чарівності. Шляхетні дерев'яні ноти завершують цю досконалість. Насолоджуйтесь!