0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Eau Fraiche Te de Grosella

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Eau Fraiche Te de Grosella Туалетна вода
Немає у наявності
Angel Schlesser Eau Fraiche Te de Grosella Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Ви сміливо експериментуєте з зачіскою чи одягом, підбираєте екстравагантні аксесуари чи доповнюєте гардероб новими моделями взуття, але назавжди залишаєтеся вірним тому, що робить вас щасливішими, змушує рухатися швидше, жити яскравіше? Напевно ви віддаєте перевагу вишуканим ароматним шедеврам від торгової марки Angel Schlesser ! У 2018 році відомий бренд поповнив своє портфоліо новим виданням, названим Eau F raiche T e de G rosella .

Іспанський Дім моди почав своє існування у 1983 році. Вже через рік дизайнером Анхелем Шлессером, який його заснував, було випущено дебютну колекцію чоловічого одягу. Роботи майстра прикували увагу модної публіки до його творчості та закріпили за модельєром славу творця елегантних, стильних, завжди актуальних виробів, доречних у будь-якій ситуації. Парфуми доповнили асортимент компанії в 1999 році - тоді досвідченій публіці була представлена композиція для жінок, яка зараз стала однією з візитівок компанії. Деякі аромати бренду, кількість яких на сьогоднішній день налічує близько двох десятків, презентувалися у тандемі із засобами догляду за шкірою: молочком або лосьйоном для тіла, гелем для душу, бальзамом після гоління, дезодорантом. Парфуми від іспанського виробника поєднують у собі високу якість та доступну ціну. Вони орієнтовані на людей стильних і харизматичних, які мають тонкий смак.

Насолодитися живлющою прохолодою раннього ранку, близькістю джерела вологи, що дарує бадьорість та енергію, можна, якщо купити Eau Fraiche Te de Grosella . Цю туалетну воду адресують дівчатам рішучим, самодостатнім, але при цьому ніжним та романтичним. Її називають приємно освіжаючою і неймовірно соковитою, спокусливою та багатогранною.

Шанувальники парфуму відзначають ту зміну настрою, яку він демонструє залежно від умов, за яких його використовують. Так, у закритому приміщенні він може здатися стриманим і дещо колким. На свіжому повітрі за теплої погоди, навпаки, демонструє себе яскравим і свіжим. Парфум напевно припаде до душі тим, хто віддає перевагу елегантним холодним ароматам, що втілюють запахи чистоти, прохолоди, свіжості.

Eau Fraiche Te de Grosella вийшла у 2018 році. Туалетна вода відноситься до сімейства квіткові дерев'яно-мускусні. Її початкові акорди наповнені пахощами ніжної конвалії і неролі, динамічного грейпфрута і зеленими нотами, що бадьорять. «Серце» композиції дарує соковитість персика, загадковість чорної смородини, делікатність зелено-квіткових мотивів білої фрезії та жіночність магнолії. Цей фруктово-квітковий мікс доповнюють м'які та бархатисті обійми османтусу. Умиротворююче пахощі чорного чаю, поєднуючись із теплом білого кедра і спокусливими нотами мускусу, формує привабливий фінальний штрих видання.

Придбати Eau Fraiche Te de Grosella у Києві ви можете у Lagrande. У нашому інтернет-магазині ви знайдете не тільки найбільш відомі видання, але також актуальні новинки, які зовсім недавно були представлені виробниками.