0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ghost Sweetheart Forever

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ghost Sweetheart Forever Туалетна вода
Немає у наявності

Ghost Sweetheart Forever – Кохання, яке триватиме вічність…

 

Нова, сучасна версія парфуму з поетичним ім'ям "Улюблена" від знаменитого британського модного бренду Ghost порадує всіх, хто любить яскравіші, виразніші – і в той же час менш солодкі аромати, ніж перше видання. Східно-квіткова композиція Sweetheart Forever переливається акордами троянд і фруктів, дерева і зелені – вона свіжа, ніжно-шлейфова і радує чудовою стійкістю, що можна вважати фірмовою особливістю парфумерії даної марки – ніжною та витонченою, але при цьому тішить довгим звучанням. Аромат ніби дуже повільно тане в повітрі, як і обіцяє ім'я бренду, що символізує чарівні потойбічні сили.

Історія аромату

 

У 2008 році модний будинок з інтригуючою назвою «Бачення» представив чудову композицію Sweetheart, створену в орієнтально-квітковому стилі. Майже через 10 років, в 2017, він повернувся до цього аромату знову, щоб перетворити його відповідно до сучасних трендів, і зробив нове творіння Sweetheart Forever менш солодким, але більш експресивним, свіжим і яскравим.

Композиція вірна загальному напрямку цієї марки, аромати якої повітряні, жіночні, трохи містичні та дуже вишукані. Це британська загадковість, помножена на романтизм – неймовірні, абсолютно ні на що не схожі, унікальні твори, які так цінують усі шанувальники цього бренду, колекціонуючи парфуми навіть найперших випусків. Адже аромати модний будинок почав випускати напередодні Міленіума, в 2000 році, створивши до цього ім'я на вечірніх і романтичних жіночих сукнях в такій же стилістиці від дизайнера Тані Сан, яка створила свій модний будинок ще в 1984 році. Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: як завжди, силует нагадує одну з моделей суконь від Ghost.

Якщо ви теж любите все незвичайне і ваша душа не далека від легкої містичності, рекомендуємо вам купити Ghost Sweetheart Forever - в Україні ви можете придбати гарантований оригінал рідкісного бренду в інтернет-магазині La Grande.

 

Ghost Sweetheart Forever – у таємному саду чарівних троянд

Терпка свіжа зелень листя чорної смородини з перших секунд зачаровує своїм аристократизмом. Шарм цієї прелюдії робить більш емоційним фруктовий тандем екзотичного лічі, чий аромат схожий на запах троянд і соковитого апельсина.

Тема кольорів розкривається в «серцевому» акорді», де троянда з'являється у своєму справжньому образі – ніжному, хвилюючому, сповненому романтики. Враження посилює вишуканий акцент білих кольорів, що створює навколо головної теми ореол витонченої жіночності.

База туалетної води побудована на майстерному поєднанні східних та деревних нот – вона робить композицію багатогранною, глибокою та незабутньою.

Якщо перша версія парфуму була переважно літньою, то нова варіація чудово доповнюватиме ваш образ у будь-яку пору року. І якщо вам імпонує м'яка європейська інтерпретація сходу "з британським акцентом" - неодмінно варто купити Ghost Sweetheart Forever !