0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bentley Momentum Unlimited

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bentley Momentum Unlimited Туалетна вода
Немає у наявності
Bentley Momentum Unlimited Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Прагнення свободи, відчувати себе впевненим і незалежним, забути про всілякі обмеження – чи це одна з цілей більшості сучасних молодих людей? Підтверджуючи цю тезу, вони вибирають парфуми, які всіляко підкреслюють їхні основні прагнення, заявляють про них як про особистості рішучих та енергійних. Одним із таких видань є аромат Bentley Momentum Unlimited , презентований торговою маркою із Великобританії.

Культовий британський бренд відомий світу з 1919 року. Серед його заслуг – розробка та вдосконалення моторів до гоночних авто, літаків, мотоциклів, створення автомобілів для ралі та класу люкс. Саме останні принесли виробнику світову популярність та славу. Засновником компанії є інженер Уолтер Оуен Бентлі, який після вимушеного приєднання його дітища до компанії-конкурента вийшов зі справи. Парфумерний ринок виробник почав освоювати в 2013 році, і взявся до справи з властивим йому серйозним підходом. Для цього компанія запросила провідних у цьому напрямку майстрів - під їх керівництвом було створено кілька чоловічих та унісекс-ароматів, які знайшли відгук у серцях сучасних людей, які підбирають неординарні та цікаві парфумерні композиції.

Зробити оформлення аромату таким, яким ми можемо його бачити, дизайнерів Бентлі надихнули обрії мегаполісу – численні високі будинки, великі торгові центри. Щоб відчути енергію великого міста, стрімкий ритм його життя, що не затихає ні на секунду, варто купити Bentley Momentum Unlimited !

Композицію видано у 2018 році. Вона продовжила колекцію Momentum, два дебютні видання якої були розроблені талановитою Наталі Лорсон і випущені роком раніше. Над створенням нової версії працював парфумер Мішель Альмарак, роботи якого можна знайти в портфоліо Anna Sui, Alfred Dunhill, Azzaro, Bond No 9, Bottega Veneta, Burberry, Calvin Klein, Charriol, Chlo?, Chopard, Christian Dior, Davidoff, Escada та інших відомих брендів.

Bentley Momentum Unlimited розкривається витонченим акордом, що складається з нот освіжаюче-пряного кардамону, що дарує прохолоду грейпфрута і запашного зеленого яблука. Шляхетний кедр, ноти якого відчуваються в «серці», доповнюються акцентами димного ветивера та розкішного солодко-деревного сандалу. Чуттєва шкіра, поєднання спокусливого мускусу та нот анімалістичного амброксану формують вишуканий фінальний акорд композиції.

Купити парфумерію Bentley можна, зробивши замовлення в Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлені популярні новинки парфумерного ринку, рідкісні та нішеві видання. Багато товарів з асортименту магазину представлені у затишному шоурумі – тут ви зможете їх протестувати, вибрати під керівництвом досвідченого консультанта та придбати без попереднього замовлення. Крім парфумерії, на нашій інтернет-вітрині також представлені косметичні товари для догляду за тілом від відомих торгових марок.