0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Bentley Momentum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bentley Momentum Туалетна вода
Немає у наявності
Bentley Momentum Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Виробляти фурор своєю появою, бути еталоном стилю і предметом для наслідування оточуючих – звична для вас справа. Черпати своє натхнення для сміливих модних експериментів та створення незвичайних образів вам дозволяє пахощі Bentley Momentum . Аромат, що зайняв гідне місце у вашому парфумерному гардеробі, уособлює вигляд сучасної молодої людини, що стежить за віяннями моди, що завжди виглядає свіжо і актуально.

Торгова марка Бентлі, яка представила композицію, займається випуском парфумерної продукції, починаючи з 2013 року. На сьогоднішній день у її портфоліо кілька колекцій, куди входять переважно чоловічі аромати. Крім того, компанія також представляє унісекс-видання. До запуску парфумерної лінії бренд був відомий виключно як автовиробник класу люкс. Марки автомобілів, що випускаються Bentley, згадуються у зв'язку з іменами знаменитостей і дуже багатих людей. Сам бренд є уособленням шику, атрибутом успішності, респектабельності, впевненості у собі. Саме ці канони декларує парфумерія бренду. Шанувальники відгукуються про парфуми як про стильні, виразні, інтригуючі, багатогранні, що підкреслюють статус свого власника, що відрізняються красивим розкриттям і гарною стійкістю.

Тим, хто прагне підшукати парфум, який би виділив їх з численного натовпу таких же доглянутих, молодих людей, що стежать за собою, варто купити Bentley Momentum . Виробник позиціонує це видання як "сміливий новий аромат для міського законодавця моди". Запам'ятовується особистість, цілеспрямована і амбітна молода людина, вона вже досягла блискучих успіхів у цьому житті, але пам'ятає, наскільки непростим був шлях до цієї вершини, тому вміє цінувати кожну яскраву мить свого буття і завжди фокусує зусилля на тому, що варте його уваги.

Туалетна вода поповнила портфоліо виробника у 2017 році. Її автором стала неповторна Наталі Лорсон. Парфум одягнений у флакон з товстого скла - в дизайні фіалу читається елегантність і сила, характерні для власника Bentley Momentum . Продукт вийшов синхронно із виданням у концентрації intense. Роком пізніше була представлена робота Momentum Unlimited, адресована тим, хто легко приймає навіть найсміливіші виклики.

Мелодія стартує освіжаючими мотивами морських нот, терпкого бергамоту та листя фіалки, доповнених ароматичними відтінками мускатного горіха. Поєднання сірої амбри, чуттєвого жасмину та бархатистості кашмірського дерева формують розкішний «серцевий» акорд. У завершальному штриху відчувається пахощі дорогоцінного сандалу, що дарує прохолоду моху, грайливих бобів тонкого і чарівного мускусу.

Купити парфумерію Bentley можна, зв'язавшись з нами за телефоном, вказаним на сторінці, або заповнивши форму замовлення на сайті нашого інтернет-магазину. На тих, хто бажає протестувати аромат перед покупкою або ще підбирає свого ароматного фаворита, ми чекаємо в нашому затишному шоу-румі.