0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Miu Miu L'Eau Rosee Miu Miu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Miu Miu L’Eau Rosee Туалетна вода
Немає у наявності
Miu Miu L’Eau Rosee Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфуми Miu Miu L'Eau Rosee Miu Miu

Легка, тендітна, ніжна, таємнича. Від неї так і віє молодістю, безтурботністю... Її шкіра свіжа і пружна, усмішка випромінює тепло, а в очах читається вогник пустощів. Вона вже готова до всіх авантюр, які приготовані їй Всесвіту! Вона - дівчина, яка вирішила купити Miu Miu L'Eau Rosee і насолоджується магією свіжого, чуттєвого парфуму!

Знову така ж розкішна

Туалетна вода - одна з останніх парфумерних віянь знаменитого італійського бренду. Видання стало черговим фланкером дебютної роботи, яка носить ім'я торгової марки. Все та ж молодість – безпосередня, мрійлива, часом відчайдушна – обіграна в ароматі. До впізнаваних ноток цитрусів, ягід, соковитих фруктів, чарівним дерев'яно-мускусним відтінкам додається ще більш багатогранне квіткове пахощі, і від цього парфум набуває максимальної привабливості. Він звучить легко, піднесено - і водночас жіночно, хвилююче.

Більше, ніж доповнення до образу

Композиція відрізняється збалансованою грою ароматних акцентів, делікатністю та гарною стійкістю. З нею буде радісно розпочинати свій день, приємно відпочивати чи комфортно працювати над рутинними завданнями. Вона підійде до улюбленого плаття або стильного літнього костюма, романтичного або більш стриманого образу. Але найкраще букет імпонує чарівній жіночій посмішці, піднесеному настрою своєї володарки, її бажанню подобатися і бути в центрі уваги. Гармонійна мелодія м'яко обволікає, приємно освіжає, бадьорить, насичує тіло енергією і вносить в атмосферу навколо жінки грайливість і запал. Вона почувається на висоті: чарівною, добре виглядає, симпатичною оточуючим.

Флер, в якому хочеться розчинитись.

Для роботи над виданням виробник крім Даніели Рош-Андрієр, яка працювала над ранніми випусками парфумерії, залучив також майстра П'єра Ола. Продукт одягнули у вже знайомий клієнткам бренду флакон із прозорого скла, і увінчали його круглою ніжно-рожевою кришечкою.

Мелодія стартує потужним цитрусовим вибухом, у іскорках якого вгадуються відлуння заводного лайма, освіжаюче терпкого бергамоту і зухвалого лимона. Чарівність початковому акорду надає лист чорної смородини, що пахне яскраво, терпко, свіжо. На зміну цитрусово-смородінової прохолоді приходить хвиля чуттєвості та романтичності. У «серце» симфонії свій запах випромінюють тендітний конвалія, розкішний півонія і бархатиста троянда. У це тріо органічно вплетені відтінки медової груші та запашного стиглого персика. Нотку спокусливості аромату дарує білий мускус. Його мотиви доповнює грайлива, принадна ваніль, і солодко-деревні мотиви дорогоцінного сандала.

Придбати вишуканий парфум від Miu Miu можна, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrandе. Гідний вибір оригінальної парфумерії, відмінні пропозиції щодо доглядової та декоративної косметики – у нас ви зможете придбати будь-який товар, що сподобався за прийнятною ціною.