0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Luna Rossa Black

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada Luna Rossa Black Парфумована вода
Немає у наявності
Prada Luna Rossa Black Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Prada Luna Rossa Black – аромат теплої південної ночі.

 

Впевнений у своїй харизмі і привабливості, повний енергії і особливого чоловічого шарму, запам'ятовується і яскравий, але при цьому спокійний і надзвичайно прихильний до себе парфум пропонує чоловікам модний будинок Prada , що відбувся в житті, презентуючи продовження своєї культової колекції «Червоний Місяць» - Luna Rossa Black . Ця східно-деревна композиція підкорює красою звучання амбрових та мускусних, бальзамічних та кумаринових акордів – шикарних, насичених, теплих та привабливих. Тут відчувається настрій щедрою, багатою і барвистою осені, але насправді парфум прекрасний також взимку і рано навесні, обволікаючи своєю суто чоловічою чарівністю і створюючи навколо свого володаря ауру респектабельності.

Парфум стане ідеальним супутником для побачень, світських вечірніх заходів і навіть денних зустрічей «без краватки», коли важливіше продемонструвати свій смак і статус, ніж дотриматися нудних формальностей.

Історія аромату

 

Модний дім Прада у всьому світі вважається символом успіху, статку, високого соціального рівня. У 1913 році його заснував у Мілані Маріо Прада, розпочавши з елітних шкіряних аксесуарів – портмоне, дорожніх сумок та іншої галантерейної продукції, без якої життя справжнього джентльмена та ділової людини немислиме, адже про становище його справ судять насамперед із багатозначних дрібниць.

Саме їх і запропонував європейському бомонду амбітний Прада – і не помилився: успіх прийшов досить швидко і головне – надовго. Піка популярності бренд досяг у 80-90 роках минулого століття, а потім вміло підтримував інтерес до своєї продукції, постійно утримуючи високу планку: його асортимент розширився до взуття та колекцій одягу, а з 1990 року у сферу інтересів Прада входить і парфумерія.

Однією з найвідоміших та найуспішніших колекцій марки став «Червоний Місяць», що вийшов вперше в 2012 році і присвячений парусному спорту. Пізніше її ідея була продовжена цілою низкою фланкерів, і нині в колекції вже 7 творів. Останнім із них вийшов шикарний парфум версії Black роботи відомого майстра Даніели Рош Андрія Daniela (Roche) Andrier. Він відрізняється глибиною та насиченістю звучання, а також сильним розкішним дизайном чорного корпусу, в якому з'єднані глянсова та матова частини, прикрашені контрастною білою назвою.

Купити Prada Luna Rossa Black в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, - ми зібрали для вас велику колекцію парфумерії цього популярного бренду, де ви, напевно, знайдете свого фаворита!

 

Аромат, що виконує бажання.

Чарівна композиція відкривається терпким та цитрусово-соковитим акцентом аристократичного бергамоту. У серцевому акорді його доповнює солодко-зелений, з медовими та трав'яними відтінками аромат ангелики та пряний орієнтальний штрих пачулів. Фінал втілює чуттєвість, адже там царює солодкий кумарин, що кружляє голову, що нагадує аромат свіжого сіна. Доповнюючи його, розливається тілом живим теплом амбра, а мускус наповнює простір навколо своєї сексуальної привабливістю.

Вам, безумовно, варто купити Prada Luna Rossa Black в інтернет-магазині La Grande, якщо ви цінуєте справжню розкіш і хочете підкреслити свій шарм дійсно гідним парфумом.