0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Escape for Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Escape for Men Туалетна вода (тестер без кришечки)
100ml
934 грн
1 153 грн
Акція
-19%
Calvin Klein Escape for Men Туалетна вода
Немає у наявності
Calvin Klein Escape for Men Набір (туалетна вода 100 мл + бальзам після гоління 200 мл)
Немає у наявності

Оптимістичний, яскравий та життєстверджуючий парфум – саме такого видання не вистачало вашої особистої колекції! У його ароматній хмарі ви відчуватимете себе привабливою і шикарною молодою людиною - тим, кому під силу виконати все задумане, навіть якщо в цьому списку будуть найскладніші та найризикованіші завдання. Туалетна вода Escape F or M en від торгової марки Calvin Klein надасть вашому образу елегантності, зробить його яскравим та інтригуючим.

У портфоліо відомого американського бренду, відомого з 1968 року, можна знайти багато популярних парфумерних видань. Кожне з них – це окремий всесвіт, в якому комфортно почуваються люди різних темпераментів, характерів та смакових уподобань. Чуттєвий і привабливий, стриманий і політкоректний, м'який і ніжний – якому б з парфумів ви не віддавали перевагу, найбагатша колекція, створена Calvin Klein у співпраці з іменитими парфумерами, дозволить зробити вам гідний вибір. До заслуг дизайнера Кельвіна Кляйна, який заснував Будинок моди, можна віднести дизайнерські джинси і чоловічий костюм, адаптований під жіночу фігуру, особливий крій спідньої білизни, що зробив бренд ще більш впізнаваним. На його рахунку - провокаційні рекламні компанії, які не тільки створили галас навколо відомого імені, але також принесли йому ще більшу популярність.

Тим, хто хоче виділитися на тлі решти чоловіків, придбати аромат, що відрізняється від одноманітних освіжаючих композицій, що заполонили ринок парфумерії, варто купити Escape F or Men . Видання було презентовано у 1993 році, але ті, хто залишився вірним йому протягом стільки років, з упевненістю стверджують – це того варте, і продовжують визнаватися йому у своїй прихильності. Деякі шанувальники із жалем заявляють про те, що познайомилися з туалетною водою лише зараз, настільки інтригуючим та незвичайним їм бачиться її звучання.

Escape F or M en є твором парфумера Steve Demercado. У її початкових акордах можна вловити медову насолоду дині, відтінки екзотичного манго і свіжого гіркуватого грейпфрута. Цей фруктовий мікс доповнює прохолода евкаліпту, що леденить, і насичені акценти ялівцю. «Серце» парфуму наповнене хвойними пахощами кипарису та ялини, відтінками пряного розмарину та шавлії, потужністю морських нот та деревним березовим акордом. Шикарний фінальний штрих поєднує димно-землясті відтінки ветивера, витонченість дубового моху, терпкість почуттів, тепло амбри і чуттєвість сандала.

Придбати Calvin Klein Escape For Men у Києві ви можете у Lagrande. На нашій вітрині представлений широкий вибір видань різних брендів як розкішних нішевих, так і доступніших за ціновим діапазоном. На мешканців столиці ми чекаємо в нашому затишному шоу-румі, де під керівництвом досвідченого консультанта ви зможете насолодитися улюбленими ароматами та придбати те, що вам припаде до душі.