0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Joy by Dior

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Joy By Dior Парфумована вода
4 221 грн
Хіт
Christian Dior Joy By Dior Парфумована вода (тестер)
90ml
4 549 грн
Christian Dior Joy By Dior Дезодорант
Немає у наявності
Christian Dior Joy By Dior Гель для душа
Немає у наявності
Christian Dior Joy By Dior Парфумоване мило
Немає у наявності

Christian Dior Joy by Dior



Діор випустив свою першу колекцію жіночого одягу в 1947, коли йому було 32 роки. Цьому передувала служба в армії та участь у двох війнах, тяжка хвороба, смерть матері, яку Крістіан просто обожнював, а також біржовий крах та втрата сімейних капіталів. Шлях до вершини модного Олімпу був дуже важким, але, незважаючи на всі перешкоди, кутюр'є зміг зберегти дивовижний оптимізм та бажання дарувати людям щастя.

Його вбрання, такі красиві й розкішні, що захоплювало дух, повернули жінкам право бути собою: кокетливими і прекрасними, радісними та елегантними, з сліпучою усмішкою та блиском очей. Модельєр, немов чарівник, стирав з вулиць сірість і рутину, наповнюючи її яскравими фарбами та веселим сміхом.



Залишаючись вірним його мріям, бренд представив у 2018 чарівну композицію Joy By Dior. Це чудовий квітковий мускусно-деревний букет, створений Франсуа Демаші (Francois Demachy) - чарівна ода світлу, жіночності та чуттєвості. Просто запаморочливий парфум, що дарує своїй володарці і людям, що оточують її, безмежне щастя!

Парфумована вода припаде до смаку дівчатам безпосереднім і пустотливим, життєрадісним і безтурботним, які вважають за краще завжди залишатися собою: привабливою і неповторною, інтригуючою, загадковою і приголомшливою дівчиною в пошуках пригод. Такою, перед якою не в змозі встояти жоден чоловік - і це чудово втілила у барвистій рекламній кампанії чарівна Дженніфер Лоуренс.

Парфуми повністю їй під стать, такі же грайливі і динамічні. Вони миттєво покращують настрій, викликають усмішку і відволікають від проблем - це ідеально підходить для вихідного дня, відпустки, побачення, урочистості чи прогулянки, коли ви хочете забути про роботу та обов'язки, щоб просто насолодитися маленькими радощами.



Відкривають привабливу і хвилюючу композицію соковиті вогники цитрусів. Прохолодні та ігристі, вони підкорюють аристократичною гіркотою цедри та сонячним темпераментом, перед яким неможливо встояти. Солодка м'якоть персика підвищує градус інтриги, задаючи особливо динамічний ритм. Фруктова млість стиглого плоду гарно переливається на фоні смарагдового оксамиту чорносмородинового листа, щоб потім змінитися класичним дуетом жасмину і троянди. Парфумер використовував сировину з Граса, щоб досягти чудових мармеладних відтінків і зробити звучання більш гурманським і солодким. Тремтливим пелюсткам вторить невагомий мускус, що поволі опускає пишні хвилі в затишні обійми кремового сандала, величного кедра і мохистих пачулі. Це дивовижна комбінація, така позитивна, що її життєрадісності неможливо не піддатися!



Купити Christian Dior Joy в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у стильний циліндричний флакон із прозорого скла. Його вміст пофарбований у ніжно-рожевий відтінок, а кришечка декорована сріблястою ниткою.