0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera Ch Central Park

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera CH Central Park Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Модний бренд Carolina Herrera був заснований у 1981 році. Його власниця народилася в Каракасі, у забезпеченій сім'ї, отримала чудове виховання та освіту: дівчинці з ранніх років прищеплювали гарні манери та смак, що вплинуло на її подальше життя. Кароліна Еррера завжди мала слабкість до дизайну і моделювання, тому, подорослішавши, вирішила перетворити своє хобі на професію. Її перша колекція мала запаморочливий успіх, що дозволило молодому стилісту переїхати до Нью-Йорка - міста, яке стало її домом і яке вона полюбила всією душею.

Саме йому вона присвятила стильний парфумерний дует, представлений у 2016 році. Чудові аромати для Нього та для неї натхненні Центральним парком, однією з головних нью-йоркських пам'яток. Це приємно освіжаючі та ніжні композиції, що тішать натуралістичним звучанням. Справжній ковток чистоти і прохолоди в розпал спекотної спеки, ваша секретна зброя в боротьбі з курним, галасливим і душним мегаполісом!

Жіноча туалетна вода відноситься до квіткових дерев'яно-мускусних. Вона іскриста і підбадьорлива, що лягає на плечі найтоншим флером і дарує чудове почуття свіжості та легкості. Достатньо пари крапель чарівного еліксиру, щоб перенестися в тінистий куточок саду, де звивисті алеї захоплюють під пишні крони, під ногами зеленим оксамитом стелиться трава, а повітря наповнене п'янким пахощами квітучих дерев.

CH Central Park - це ваш особистий шматочок літа, аромат-антидепресант, здатний розфарбувати найсумніший і сірий день. Він миттєво покращує настрій, додає спокусливого блиску очам і вселяє впевненість у своїх силах. У робочий день такий аромат допоможе залишатися зібраною та енергійною, а у вихідний або відпустку забезпечить позитивний настрій.

Відкривають чарівну піраміду іскрометні бризки стиглої сливи. Вони такі соковиті та солодкі, що просто неможливо встояти перед спокусою! Палку пристрасть фруктових нот пом'якшують білосніжні пелюстки, що тремтять в обіймах невагомого мускусу. Флердоранж, жасмин і тубероза красиво мерехтять і переливаються, зачаровуючи ніжним сяйвом і гордовитою грацією. Дрібка білого перцю на трепетних бутонах надає звучанню особливої пікантності та інтриги. Зухвалі спеції підвищують градус напруги, задаючи особливо динамічний ритм. Їхня полум'яна енергія чудово відтінена витонченою гіркотою амбретти, щоб потім змінити шляхетну кедрову базу.

Поєднання повітряне і нескінченно прекрасне, привабливе і вишукане - стане ідеальним фінальним штрихом будь-якого ансамблю. Видання упаковане у скляний флакон, прикрашений лозою та нагадує кошик для пікніка на природі.

Купити Carolina Herrera CH Central Park можна в інтернет-магазині La Grande. Така туалетна вода буде гідною окрасою вашої парфумерної колекції.