0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Insolence Eau de Parfum Special Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Insolence Eau De Parfum Special Edition Парфумована вода
Немає у наявності
Guerlain Insolence Eau De Parfum Special Edition Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Ця парфума без попередження вторгається у ваш особистий простір, не забуваючи повідомити про те, що тепер тон вашому образу задаватиме саме він. Відтепер ви не зможете виглядати боязкою і несміливою, не втрачатиметеся під час прийняття важливих рішень. Ви сяятимете, притягуватимете і кидатимете в сум'яття. Каталізатором таких змін стане один із найбільш привабливих ароматів, представлених у незліченній колекції бренду Guerlain – Insolence eau de parfum special edition .

Історія торгової марки Guerlain розпочалася у першій половині XIX століття. Тоді ніхто не міг припускати, що один із аптечних магазинів, відкритий П'єром Франсуа Паскалем Герленом, зможе стати успішним і зрости до рівня одного з найшанованіших у світі виробника елітної парфумерії. У підвалах цього магазину парфумер змішував свої ароматні склади. І на його ж полицях він пропонував покупцям результати своєї кропіткої праці. Хімік за освітою, Герлен прагнув розвивати свою справу. І досяг успіху в цьому, придбавши в клієнти не тільки відомих у політиці та мистецтві особистостей, а й перших осіб держави. Парфумерний будинок Guerlain – це сімейний бізнес, який із покоління до покоління переходив до спадкоємців його засновника. За багато десятиліть змінювалася і розросталася компанія, трансформувалися тенденції в парфумерній галузі, іншими стали запити шанувальників бренду, - незмінною залишилася лише якість продукції, виробленої ним, а також прагнення керівників компанії очолювати модні тренди, постійно досліджувати і вдосконалюватися.

Купити Insolence eau de parfum special edition - означає піддатися чарам цього чуттєвого і важкого парфуму, що дозволяє вам бути розкутою і виглядати так жіночно. Його називають зухвалим, зухвалим і безсоромним, його пахощами насолоджуються, його шлейф називають казково красивим. Дівчата мріють отримати флакончик цієї чарівної композиції, і, коли бажання збуваються, потопають у хвилюючому ароматі, насолоджуються кожною миттю цієї чуттєвої близькості.

Парфумована вода сімейства квіткові фруктові видано у 2017 році. Її початкові акорди звучать нюансом запашних червоних ягід. Цей акцент пом'якшує тандем солодкої фіалки і пудрових мотивів ірису, що звучать у серці. Їх дует доповнює витончений африканський апельсиновий колір, що наповнює композицію своїм солодко-квітковим, трохи терпким пахощами. Фінал аромату звучить теплом деревних нот, солодко-деревним акцентом благородного сандала та пікантним ванільним мотивом бобів тонка.

Insolence eau de parfum special edition одягнений у флакон, походження якого має власну історію. Вперше парфум у подібній ємності був створений засновником компанії до дня одруження Наполеона III та імператриці Євгенії, і поданий нареченій як подарунок.

Купити вишукану парфумерію Guerlain ви можете просто зараз у Lagrande. Наш інтернет-магазин – це місце, де здійснюються найзаповітніші бажання!