0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Eternity Air for Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Eternity Air For Men Туалетна вода
1 331 грн
1 604 грн
Акція
-17%
Calvin Klein Eternity Air For Men Туалетна вода (тестер)
100ml
1 194 грн
1 439 грн
Акція
-17%
Calvin Klein Eternity Air For Men Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Надихає, пробуджує бажання бути активним і рухатися вперед, не пасувати перед труднощами, вміти насолоджуватися кожною миттю відпочинку або несподіваним поривом свіжого вітру ... Все це - не про вашу другу половинку або улюблену роботу - подібні стимули вам дарує парфум, який ви не так давно відкрили для себе – легкий та елегантний Eternity A ir For M en . Композиція, створена майстрами американського Будинку моди Calvin Klein , звучить динамічно та привабливо, дозволяючи її власнику виглядати яскраво, стильно та актуально.

У далекому 1988 році, коли торговою маркою був представлений перший жіночий парфум у серії Eternity, мало хто міг припускати, якою чисельною буде дана лінійка. Дебютне видання стало символічним для фундатора бренду. Воно було присвячене коханій Кельвіна Кляйна – Келлі Ректор, з якою культового дизайнера поєднує 20 років спільного життя. Цей парфум разом із розкішним кільцем модельєр подарував їй у подарунок у день одруження. Саме тоді слово «Вічність», вигравіруване на прикрасі і що стало ім'ям аромату, почало асоціюватися з легкістю, безтурботністю, оптимізмом та вірою у краще. Безліч перевидань, щорічно випускаються лімітовані продукти – назва колекції постійно знаходиться на слуху у тих, хто цікавиться вишуканою парфумерією.

Eternity A ir For M en – все одно, що отримати свій особистий фрагмент небесної синяви і прохолоду зухвалого вітру, з'єднані в цьому стильному скляному флаконі. У цій хмарі витонченої свіжості ваше чуттєве тіло набуде неймовірної привабливості. Ви зможете розслабитися, відчути волю, піддатися провокаційним бажанням. Делікатні та ненав'язливі мотиви туалетної води не будуть відволікати вас від головного – прагнення насолодитися чудовим проведенням часу, щастям несподіваної перемоги або теплотою посмішки, зірваної з губ коханої.

Eternity A ir For M en , що поповнив портфоліо виробника в 2018 році, відноситься до категорії фужерних. Він презентований у парі з однойменним жіночим ароматом. Парфум адресований чоловікам рішучим і незалежним, які віддають перевагу неординарним композиціям, що бадьорять.

Туалетна вода розкривається поєднанням освіжаючого озону та морських нот, виразним запахом ягід ялівцю та соковитого мандарину. Трав'янисто-квіткові мотиви лаванди в тандемі з запашним зеленим яблуком і хрустким листом фіалки формують витончений «серцевий» акорд. Завершальний штрих композиції наповнений пікантністю морських водоростей, що транслюють принадну прохолоду морських глибин. Їх відтіняють елегантні смолисто-пряні пачулі та привабливість сірої амбри.

Придбати Calvin Klein Eternity Air For Men у Києві ви можете у Lagrande, відвідавши наш затишний шоу-рум. Тут за допомогою досвідченого консультанта зможете вибрати підходяще для вас парфумерне видання. Тим, хто прагне економити час, наш інтернет-магазин пропонує зробити онлайн замовлення продукту, що сподобався.