0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Attar Collection Selective Silver Night

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar Selective Silver Night Парфумована вода
Немає у наявності

Attar Selective Silver Night – занурення у чарівну та містичну східну ніч

 

Чарівний таємничий аромат для чоловіків та жінок від молодого арабського парфумерного будинку. Свіжість зелені, комфорт дерева та спокуслива пряність – ось три кити, на яких стоїть ця чудова композиція.

Найбільш виражені тут акорди трав'янистої зелені, присутні цитрусові акценти, а також нюанси деревини та спецій. В результаті ми насолоджуємося дивовижно освіжаючою, підбадьорливою і одночасно загадковою, привабливою мелодією.

Наносите цю парфумовану воду у будь-який час доби, адже чудово виглядати актуально завжди! Вона чудово проявить себе на діловій зустрічі, допоможе сконцентруватися та зберегти бадьорий настрій. У вечірній час аромат розкриється більш витонченими і темпераментними відтінками.

Активна та рішуча особистість, яка завжди бере максимум від життя – ось портрет володаря, чи володарки цього шедевра. Можна сміливо подавати цей парфум як подарунок тому, хто небайдужий до свіжих запахів і любить східні композиції.

Історія аромату

 

Ця молода марка була створена у 2015 році у спекотному місті Дубай. Серед принципів компанії - гранична увага до якості сировини, а також самого процесу виробництва. Творці не роблять ставки на кількість, їхній пріоритет - «краще менше, але краще». Завдяки такому підходу бренд швидко завоював популярність та щире визнання парфумерних критиків та своїх шанувальників у всьому світі.

Культура аравійського півострова та її спадщина – ось основне джерело натхнення для талановитих парфумерів, імена яких тримаються в таємниці. Їхні творіння – унікальна за своєю суттю нішева парфумерія, розкішна та надихаюча на великі та сміливі мрії.

Вперше парфум був представлений публіці у 2016 році у рамках лімітованої серії. Яскравий, сміливий, захоплюючий і неймовірно самобутній – такі його основні характеристики. Це гарний темпераментний експеримент, що дарує відчуття свята та оптимізму.

Зовнішній вигляд флакона і коробки виконаний у тому ж стилі, що й інші серії бренду, але все ж таки має відмінності: упаковка виглядає більш сучасно, і на ній немає тиснень.

Темпераментні мотиви та святкові феєрверки

 

З перших секунд можна почути приємні прохолодні та трохи терпкі зелені ноти. Ця свіжість оточує з голови до ніг і дарує чудовий настрій.

Серцеві ноти представляє запашна цедра цитрусових, яка інтригує і дражнить нюх, викликаючи бажання насолоджуватися цим звучанням знову і знову. Трав'яниста м'ята доповнює цитрусову мелодію, додає грайливість.

Серед базових нот можна виділити пристрасний запашний базилік та виразні нюанси екзотичних порід дерева. Дуже пристрасне завершення, яке збільшує загальне звучання та робить композицію більш повною та збалансованою.

Ознайомитись з іншими продуктами цього парфумерного будинку та купити Attar Selective Silver Night в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.