0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Arabesque Perfumes Safari Arabesque Perfumes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Arabesque Perfumes Safari Парфумована вода
50ml
3 682 грн
Arabesque Perfumes Safari Парфумована вода (тестер)
50ml
3 169 грн

У 2017 році будинок нішевої парфумерної моди Arabesque Perfumes представив розкішну лінійку Gold Collection . До неї увійшли три унісекс-композиції, включаючи і витончену Safari . Це вишуканий букет, що підходить чоловікам та жінкам. Східний гурманський аромат, над створенням якого працював парфумер компанії Givaudan Жак Юкліє (Jacques Huclier), який має за плечима не один успішний продукт для таких марок, як Thierry Mugler, Nina Ricci, Gucci, Azzaro, Roberto Cavalli та Davidoff. Для арабського бренду він створив дивовижну ольфакторну фантазію на основі найцінніших натуральних есенцій, яка зачаровує неймовірною палітрою відтінків, багатогранним і складним розкриттям, запаморочливим багатством звучання та чудовим шлейфом.

Чудовий парфум є чуттєвим запрошенням у світ чарівництва та пристрасті, королівство солодких ілюзій та заборонених плодів. Який перед таким можна встояти?

Відкриває чарівну піраміду щедрий розсип свіжих і кокетливих цитрусів. Грайливий бергамот у компанії дзвінкого лимона так і бризкає соком, моментально заряджає енергією і чудово бадьорить. Мерехтливі акорди змушують світ заграти яскравими фарбами. Вони сліпучі, наче африканське сонце над саваною, що неквапливо підіймається над безкрайнім горизонтом. Чудові лавандові вкраплення приємно пестять нюх і остуджують натиск зухвалих фруктів, пікантно граючи в обрамленні дорогоцінних спецій із солуючою корицею. Її бархатисті ноти вдало доповнюють задерикуваті яблучні мотиви, щоб потім розчинитися в гірко-трав'янистих обіймах герані.

Пишна зелень і пікантна кислинка чудово відтіняє переливи витриманого в дубових бочках віскі. Його переливи огортають і запаморочливі, чарівні і привабливі, немов магніт, невагомою вуаллю розливаються по шкірі в обрамленні рідкісного чорного мускусу. Вони обпікають, наче ковток алкоголю залпом, і такі ж бажані - захоплюють у країну гріховних задоволень, рідким шовком мерехтять на тлі замшево-м'яких пачулі і важкої, тягучої ванілі. Всі інгредієнти разом утворюють спокусливу симфонію млості і чуттєвості, розсипаючись міріадами іскристих вогників. Це провокаційна комбінація, в якій жар розпаленого тіла поєднується з імпозантною розкішшю, а десертна насолода - з пекучим темпераментом. Аромат захоплює вас за межі дозволеного і зводить з розуму тваринним магнетизмом, змушуючи забути про все на світі.

Видання випущено в концентрації парфумованої води, воно упаковане у витончений флакон із полірованого скла, покритого золотистим металевим напиленням та прикрашеного витонченим в'яззю арабської каліграфії. Поставляється в лакованій золотисто-чорній скриньці.

Купити Arabesque Perfumes Safari можна в інтернет-магазині La Grande.