0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Arabesque Perfumes Majesty

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

50ml
3 258 грн
Arabesque Perfumes Majesty Духи (тестер)
50ml
2 848 грн
Немає у наявності

У 2017 році нішевий бренд Arabesque Perfumes представив вишукану лінійку Gold Collection . До неї увійшли три унісекс-видання, у тому числі і чарівний Majesty . Над створенням оригінального східного букета працювали три парфумери компанії Givaudan: Ян Вазнье (Yann Vasnier), Адріана Медіна Баез (Adriana Medina Baez) та Ніколь Манчіні Ісак (Nicole Mancini Issaq). У своєму творі вони блискуче втілили традиційне багатство Аравії, доповнивши його бездоганною європейською елегантністю. Це чудовий симбеоз розкоші та витонченості, витонченості та чарівної магії. Чарівна комбінація, перед якою просто неможливо встояти.

Ігристий, легкий і привабливий парфум зробить ваш образ більш стильним і привабливим, підкреслить гарний смак і високий статус, виділить у натовпі і забезпечить захоплення оточуючих. Це по-справжньому ексклюзивний і розкішний продукт, в якому прекрасно все, від ретельно вибудуваної гармонії нот до унікального флакона. Пляшечки колекції округлої форми з масивною основою, вінчає гострокупольний ковпачок, що нагадує культові деталі арабської архітектури, і декорує шовковий шнурок графітово-чорного кольору. Скло у фіалах поліроване, з нанесеним шаром важкого металевого покриття. На стінах красується витончена каліграфія, виконана легендарним художником Мохаммедом Хассаном Халелюллахом (Mohammed Hassan Khaleelullah). Усі парфуми поміщені в лаковану скриньку, оформлену в антрацитово-золотих відтінках. Це дорогоцінний скарб, який сподобається естетам і шанувальникам нішевої парфумерії.

Відкривають чарівну піраміду мерехтливі переливи напоєних сонцем фруктів. Радісні та світлі, вони миттєво покращують настрій, змушують світ навколо грати яскравими фарбами, наповнюють енергією та вселяють упевненість у власній чарівності. Тропічний ананас вторять дзвінкі цитруси, розсипаючись по шкірі міріадами іскристих вогників. Дрібка темпераментних спецій забезпечує запаморочливу пікантність і підвищує градус інтриги, чудово відтінюючи п'янке пахощі жасмину і бархатистої фіалки, красиво обрамлених невагомою серпанком бобів тонкого і мускусу. Тягуча амбра і смолистий перуанський бальзам вкрадливим пошепки ковзають по темній деревині олібануму, пронизані аристократичною насолодою натуральної ванілі. Разом вони утворюють запаморочливу симфонію, що тішить неймовірною м'якістю та теплотою.

Аромат складний та багатогранний, трепетний та привабливий, чудово розкривається на морозному повітрі або холодним вечором. Він ідеальний для походу в оперу, побачення в дорогому ресторані, офіційного чи урочистого заходу, оскільки гарантовано зробить ваш образ ефектним та чарівним.

Придбати Arabesque Perfumes Majesty в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.