0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Arabesque Perfumes Bacara

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

50ml
3 258 грн
Arabesque Perfumes Bacara Духи (тестер)
50ml
2 822 грн

У 2017 році будинок нішевої парфумерії Arabesque Perfumes представив вишукану лінійку ароматів для Нього та Неї. Серія отримала назву Black Collection , до неї увійшло два видання, включаючи чарівний Bacara . Це вишуканий фруктово-квітковий букет, над створенням якого працював талановитий парфумер Мирослав Пєтков.

У чудовій композиції чудово абсолютно все: від віртуозно підібраних дорогоцінних екстрактів і ретельно вибудуваної формули до розкішного оформлення. Флакони колекції виготовляються з унікального складу полірованого скла. Зверху на них наноситься важке металеве покриття, як данина поваги до традиційного арабського архітектурного дизайну, а стінки фіалів прикрашає арабська каліграфія. Витончені написи виконав легендарний художник Мохаммед Хассан Халелюллах. Кожна пляшечка вміщена в гарну скриньку, оформлену в ало-чорних тонах. Це справжній скарб, який подарує своєму власнику незрівнянне задоволення!

Чарівний букет є сучасною інтерпретацією східної парфумерії. Це унікальний сплав традицій та інновацій, що захоплює з перших нот. Чарівне дихання Тисячі та однієї ночі, подане в динамічному сучасному ритмі, запаморочлива магія Аравійського півострова, де верблюди та намети сусідять з футуристичними будівлями та найдорожчими у світі автомобілями.

Всі аромати лінійки випускаються у максимальній концентрації Extrait de Parfum, що гарантує їх неймовірну стійкість, багатий шлейф та багатогранне, складне розкриття, з постійними трансформаціями та грою на шкірі. Такий парфум – витончений та імпозантний, захоплюючий та елегантний – стане вдалим вибором для вечірок, романтичних побачень, офіційних заходів, урочистостей та прийомів. Він помістить свого власника у центр загальної уваги, забезпечить захоплені погляди та компліменти. Відмінно поєднується з дизайнерськими сукнями та класичними костюмами.

Відкривають сліпучу піраміду чарівні акорди стиглих цитрусів. Гурманська кислинка бергамота з танжерином розсипається по шкірі пустотливими іскорками, захоплюючи неймовірною життєрадісністю та позитивом. В обрамленні кокетливих акордів рожевого перцю фруктові мотиви перетворюються на карколомну феєрію яскравих фарб, радуючи своєю чуттєвістю та темпераментом. Градус інтриги підтримує задерикувата зелень ревеню з цитроном, грайливо мерехтить на тлі замшевого оксамиту дубового моху. Композиція іскриться і грає, зачаровує витонченою грацією білого мускусу та захоплює загадковими амбровими акцентами. Це справжній афродизіак, спокусливий і привабливий, інтригуючий і величний. У кого знайдуться сили встояти перед його чарівними чарами?

Придбати Arabesque Perfumes Bacara в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.