0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми By Kilian Love the Way You Taste

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Love The Way You Taste Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Love The Way You Taste Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

By Kilian Love The Way You Taste - кохання , яке ти на смак ?

Провокаційний та сміливий бренд By Kilian продовжує підкорювати серця шанувальників та шанувальниць яскравими новинками. 2018 приніс відкриття літнього сезону - чудовий аромат Love The Way You Taste - красиву та ефектну цитрусово-фужерну композицію, що переливається всіма відтінками свіжої зелені, цитрусів, квітів та дерева. Цей чудовий унісекс-парфум чудово доповнить літній образ сучасних динамічних чоловіків і сміливих розкутих жінок, які вважають за краще активно проводити свій час у відпустці. У ньому багато драйву, легкості та руху, він передбачає подорожі, зміну вражень та любов до природи, серед краси якої прагнуть опинитися володарі цієї парфумованої води.

Шукаєте свіжий і заводний аромат для літа, яке має стати яскравим і незабутнім? Немає кращої ідеї, ніж купити By Kilian Love The Way You Taste - він виправдає усі ваші очікування: позитивний настрій, відчуття енергетичної свіжості та компліменти оточуючих вам гарантовані!

Історія аромату

 

Твориця композиції Сідоні Лансесер надихалася під час своєї творчості відпочинком на Майамі - саме звідти вона привезла калейдоскоп вражень, який ліг в основу цього твору - одного з Miami Vice, що увійшли до колекції - "Пороки Майамі". Ця "колекція гріхів" вийшла напрочуд принадною і привабливою - справді, не встояти! І якщо перший аромат лінійки, чуттєвий Love The Way You Feel - це коктейль піна-колада на екзотичному пляжі, який ви ліниво потягуєте після масажу в SPA, то Love The Way You Taste - безперечно, запітнілий келих мохіто на драйвовій вечірці - освіжаючий і п'яний .

Це абсолютно в силі парфумерного будинку, заснованого Кіліаном Хеннесі – спадкоємцем імперії елітних коньяків. Дебютувавши у 2007-му, він миттєво здобув світову популярність своїми сексапільними та дражливими уяву ароматами.

У нього відомий стиль у концепції композицій, а й у їх " нуарному " розкішному і фантазійному оформленні - уяву ці парфуми змушують працювати, ще навіть будучи відкритими. І хоча дизайн літньої колекції зовсім інший, але фірмовий стиль флаконів збережений: біле полотно, мазки зеленої фарби - інше ваша фантазія домальовує сама, розбуджена чарами п'янкого свіжого напою.

 

Запаморочливий мохіто !

Композиція зустрічає нас свіжим акордом лимонів, що бадьорять, і крижаної м'яти - це поєднання подарує бажану прохолоду навіть у найспекотніший день і навіть у найспекотнішій ситуації!

У "серці" композиції тема розкривається більш романтично: у тінистому саду серед прохолоди зелені розпускаються пахощі важкі магнолії - солодкі та хвилюючі.

Фінал огортає нас чарами ветівера - дивовижної трави ветівери, чий аромат грає переливами теплого дерева, запашного диму та чорного шоколаду.

Придбати By Kilian The Way You Taste в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми гарантуємо вам справжність і різноманітність продукції цього елітарного нішевого бренду.