0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми By Kilian Love the Way You Feel

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Love The Way You Feel Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Love The Way You Feel Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

By Kilian Love The Way You Feel - безтурботна кохання в раю ...

Аромат Love The Way You Feel від нішевого бренду By Kilian - наче ліки від незатишної реальності: одна крапля цього солодкого чарівництва - і ви на далеких екзотичних островах! Квітково-фруктова композиція переливається відблисками кокосу та ванілі, усипаних пелюстками екзотичних білих та жовтих кольорів. Так пахне доглянуте, обласкане процедурами в SPA тіло, що ввібрало в себе аромати моря, сонця і квітів, коктейлю піна-колада прямо з шорсткого кокосу і тієї непередаваної аури щастя, в яку занурюєшся в цей безтурботний час.

Ідеальний вибір для літа, де б ви його не провели - на островах або в мріях про них.

Історія аромату

 

Будинок селективної парфумерії з Франції By Kilian – дітище спадкоємця гучного імені Хеннесі – знаменитої на весь світ коньячної імперії. Кіліан Хеннесі заснував парфумерний бренд у 2007 році, і стрімко досяг мега-відомості завдяки яскравій сексуальній концепції продукції бренду, а також чудовій візуалізації кожної колекції та фантастично розкішній упаковці.

Все, що випускає By Kilian , відчувається і виглядає дорого та статусно. Навіть "легковажна" суто літня колекція, яка стала прем'єрою 2018 року, звучить так, що численні щасливці, яких ви вшанували своєю присутністю, обертаються слідом за чудовим шлейфом.

Тандем ароматів з колекції Miami Vice включає парфуми, об'єднані ідеєю "Пороків Майамі". Відкриває цей дует Love The Way You Feel , в якому насправді абсолютно нічого порочного немає і близько - тільки яскрава спокуса і якесь воістину наркотичне тяжіння, майстерно створене парфумером Кайліс Бекер.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів - він кардинально відмінний від звичного нуарного вигляду фіалів від Кіліана - зате чудово відповідає настрою колекції: білий корпус з яскравим барвистим мазком яскраво-червоного кольору відразу навіює настрій літа.

 

By Kilian Love The Way You Feel – найкращий аромат для відпустки !

Всього чотири ноти цієї мелодії – і ви в раю!

Тут химерно переплелися екзотичні, солодкі аромати білих квіток тіаре та яскраво-жовтих суцвіть іланг-ілангу. М'яку ніжність і манкість привносить сюди тема ванілі, а кокос дарує гурманську насолоду всім поціновувачам чуттєвих насолод.

Love The Way You Feel – ідеальний супутник вашої відпустки, особливо якщо ви плануєте провести його на далекому романтичному узбережжі. Він підходить як жінкам, так і чоловікам, і має одну дивовижну особливість: сам володар аромату, нюхаючи його з флакона або з власної шкіри, не може повною мірою оцінити всю його красу і владу над людьми. Однак ви відразу помітите ефект, з подивом відзначаючи, як багато компліментів ви отримаєте і як щиро розташовані будуть всі, хто вас оточує, прагнучи посміхнутися у відповідь, надати маленьку послугу і звернути на себе вашу увагу. Воістину магнетичний парфум, незважаючи на простоту - і в цьому його загадка!

Придбати By Kilian The Way You Feel в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де зібрана вся найбільш актуальна продукція цього видатного сучасного бренду - гарантовано оригінального походження.