0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Liaisons Dangereuses a Night in Shanghai

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Liaisons Dangereuses A Night In Shanghai Парфумована вода
Немає у наявності

Кіліана Хеннессі, спадкоємця знаменитої коньячної династії, з дитинства приваблював світ ароматів. Подорослішавши, він перетворив своє захоплення на професію, закінчивши Інститут парфумерії та косметики (ISIPCA) і стажуючись у компаніях Giorgio Armani, Paco Rabanne, Christian Dior та Alexander McQueen, поки в 2007 році не наважився на створення власного бренду. Сьогодні By Kilian - це нішева торгова марка, що спеціалізується на випуску парфумерії класу "люкс". Для неї використовуються виключно якісні та дорогі інгредієнти, ретельно відібрані та переважно натуральні есенції, які упаковуються у розкішні флакони. Це справжні витвори мистецтва, гідні зайняти місце у парфумерній колекції найвибагливіших гурманів, естетів та поціновувачів.

Оригінальна унісекс-композиція Liaisons Dangereuses була представлена у складі дебютної колекції L'Oeuvre Noire . Через 7 років, 2014 року будинок випустив лімітованим тиражем її ексклюзивну версію для азіатського ринку. Сама формула залишилася без змін, але було оновлено упаковку. Тепер прямокутний вугільно-чорний флакон поміщений у лаковану скриньку, передня панель якої забарвлена в насичений червоний відтінок і декорована маленькими стразами, що утворюють традиційний китайський візерунок. Саму скриньку можна використовувати як стильну сумку-клатч. Новинка отримала назву A Night In Shanghai .

Вишуканий фруктовий шипр натхненний естетикою Шанхая, одного з найяскравіших і привабливих міст Піднебесної, здатного подарувати карколомний калейдоскоп вражень і захопити неймовірний вихор емоцій. У ньому дивним чином переплітаються ультрасучасні тренди та вікові традиції, колоніальна культура Заходу та давні звичаї Сходу. Цю самобутню, неповторну та динамічну атмосферу чудово передає чарівна парфумована вода.

Вона відкривається солодкими переливами персика та сливи. Стиглим, медовим і соком, що бризкає, плодам вторить витончена терпкість чорносмородинових ягід, а також чудова ніжність кокосового молока. Вершково-фруктові мотиви неспішно змінюються запашними акордами герані та троянди. Яскраво-червоні квіти в обрамленні бархатистих акцентів кориці і пікантної гіркоти амбреттового насіння стають більш важкими і спокусливими, набувають будуарної пудровості, захоплюючи у свої чаклунські сіті, немов сліпучий блиск нічних вогнів необережних метеликів. Граціозні пелюстки і щедрий розсип прянощів огорнутий невагомим серпанком мускусу, що струмує подібно до рожевого шовку. Завдяки їй звучання стає більш об'ємним та інтригуючим, набуває чарівної легкості та загадковості, розсипаючись на міріади мерехтливих вогників на тлі замшевої зелені дубового моху. Гурманські акценти ванілі додають композиції чарівної насолоди, а завершує приголомшливу комбінацію благородна база з деревини цінних порід. Кремовий сандал і трав'яно-сухий ветивер чудово пом'якшують чуттєве пахощі пишних бутонів, огортаючи свого власника трепетним і спокусливим серпанком. Дивовижний, захоплюючий і не схожий на інші аромати, перед яким просто неможливо встояти!

Придбати Kilian Liaisons Dangereuses A Night In Shanghai в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.