0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Good Girl Gone Bad Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Good Girl Gone Bad Extreme Парфумована вода (без клатчу)
50ml
9 176 грн
By Kilian Good Girl Gone Bad Extreme Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Good Girl Gone Bad Extreme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
By Kilian Good Girl Gone Bad Extreme Парфумована вода (refill)
Немає у наявності
By Kilian Good Girl Gone Bad Extreme Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності

By Kilian Good Girl Gone Bad Extreme



Модний дім By Kilian представив ще більш досконалу версію «Хорошої дівчинки», якщо це можливо – дивовижну Good Girl Gone Bad Extreme!
Цей варіант став більш гурманським та спокусливим. Це все та ж чарівна жіночність і м'якість, але представлена в іншій тональності, більш спокусливої та інтригуючої. Парфум зачаровує сліпучим сяйвом і розсипається міріадами райдужних іскорок, захоплює в неймовірний вихор відчуттів та дає можливість відчути себе по-справжньому чарівною та прекрасною. Це магічний еліксир, що повністю перетворює свою власницю, чаклунське зілля, що додає блискучого очам і впевненості, що перед вашими чарами не встоїть жоден чоловік!



Історія створення



Спадкоємець знаменитої коньячної династії Кіліан Хеннессі з дитинства захоплювався ароматами. Його вабили гарні та незвичайні запахи, тому він вибрав професію парфумера. Закінчивши Інститут парфумерії та косметики (ISIPCA), він стажувався в компаніях Paco Rabanne, Alexander McQueen, Christian Dior та Giorgio Armani, поки в 2007 році не відкрив власний бренд By Kilian. Його торгова марка відрізняється епатажним стилем, використанням найдорожчих та якісних есенцій, а також ретельним опрацюванням концепції кожного видання. Всі продукти бренду — справжні витвори мистецтва, що забезпечило торговій марці популярність і любов мільйонів шанувальників у всьому світі.
У 2017 році, через 5 років після виходу оригінальної композиції, найуспішнішої в лінійці In Garden of Good and Evil, бренд представив її оновлену версію, більш насичену, чуттєву і солодку. Над фланкером працював Альберто Моріллас (Alberto Morillas), автор оригіналу, відомий співпрацею з Acqua di Parma, Bvlgari, Kenzo, Cartier та Versace.
Вся колекція з багатозначною назвою The Narcotics, до якої входить це видання, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити By Kilian Good Girl Gone Bad Extreme з гарантією оригінальності.



Екстремально гарна!



Відкривається чарівна композиція ігристими відблисками різнокольорових пелюсток. Жасмин, османтус і травнева троянда кружляють у казковому танці, посилені м'яким мерехтінням граційного нарциса та вершкової туберози. Їхні витончені і ніжні бутони дарують медові пахощі, які змушують забути про все на світі і просто розчинитися в затишних і лагідних обіймах.
Квіткові мотиви несподівано розбавляють молочні акценти, роблячи звучання більш витонченим та повітряним, наче вишуканий десерт, поданий на суфлейній основі та прикрашений зацукрованими пелюстками. Карамельна ваніль надає чудове сяйво, а білий кедр - величну імпозантність і розкіш, гармонійно завершуючи запаморочливу комбінацію. Це райська насолода для найвибагливіших гурманів, дивовижні ласощі, до яких просто неможливо залишитися байдужими!
Купити By Kilian Good Girl Gone Bad Extreme можна в інтернет-магазині La Grande. Видання оформлене так само, як і його попередник: це стильний прямокутний флакон, пофарбований у яскраво-чорний колір та оздоблений золотим декором, дбайливо укладений у витончену лаковану скриньку. Розкіш, гідна вас!