0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Concentre D'Orange Verte

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes Concentre d`Orange Verte Туалетна вода
Немає у наявності
Hermes Concentre d`Orange Verte Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Hermes Concentre d`Orange Verte – втілення зеленого кольору!



Для багатьох бренд Ерме є символом витонченості та вишуканості, найвищої якості та приналежності до обраних. Це ім'я на сумці, шарфі або флаконі зробить для вашого іміджу більше, ніж будь-які інші дорогі аксесуари, адже Ерме втілює не лише багатство, а й стиль, смак і французький шарм.
Всі ці якості чудово представляє класичний фужерний парфум Hermes Concentre d`Orange Verte, що вмістив у собі прохолоду запашної зелені і соковиту свіжість цитрусів, аранжованих з ефектними пряними та деревними, солодкими та чутливими, трав'яними та амбровими акордами.
Красивий флакон у формі силуету в «котелці» - чорній кришці-капелюсі в цьому виданні смарагдово-зеленого кольору, що ідеально передає сутність аромату всередині.



Історія створення



Дім Ерме – старовинний і шанований у всьому світі бренд «лакшері-стилю», який завоював собі ім'я майже 200 років тому, ще в 19 столітті, коли заснована в 1837 році майстерня з виробництва екіпіровки для верхової їзди та екіпажів Тьєррі Ерме поступово перетворилася на постачальника французького королівського двору і законодавця мод для еліти всієї Європи.
В даний час бренд відомий сумками та іншими галантерейними аксесуарами, а також модним одягом, володіти якими мріє, мабуть, будь-яка людина з тонким смаком. А з 1944 року бренд випускає також і парфумерію, що така ж чудова, як і все, на чому красується логотип Ерме.
Парфумерна історія парфуму Hermes Concentre d`Orange Verte почалася у 1979 році, коли вийшла перша версія цього бестселера – романтичний мікс аромату цитрусів та білих квітів. У 2004 році був парфумером Жаном Гішаром (Jean Guichard) представлений оновлений варіант, що відповідає ритмам звучання сучасної парфумерії – тепер цитрусова тема була аранжована з деревними акордами.
Вся колекція парфумів Ерме, що налічує близько 130 творів, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Hermes Concentre d`Orange Verte ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Весна у флаконі!



На відміну від флагманської версії минулого століття, видання нового тисячоліття акцентоване не тільки на цитрусах, а й на яскравості та соковитості зеленого акорду – запашного та пікантного, що відмінно тонізує та освіжає.
Соковитий сонячний апельсин є уособленням яскравого стартового акорду, який змінюється насиченою нотою зелені - пряного базиліка та ефектного листя пачулів.
Завершується звучання чуттєвої магією амбри, яка хвилюючою хмаринкою опускається на шляхетну деревину білого кедра.
Якщо вам необхідний весняно-літній парфум, що здатний стати справжнім еталоном смаку, рекомендуємо купити Hermes Concentre d'Orange Verte в інтернет-магазині La Grande - він перевершить усі ваші очікування і дозволить вам навіть у спекотний сезон бути незмінно елегантними.