0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Scent of Gold

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Scent of Gold Парфумована вода
Немає у наявності
Trussardi Scent of Gold Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Trussardi Scent of Gold запах розкоші і блиску

 

Золото – символ багатства, могутності, влади, високого статусу, предмет споконвічних суперечок, синонім багатства та супутник дорогоцінних прикрас. Невідомий природі запах цінного металу живе у нашій підсвідомості, полонить серця, кличе на пошуки таємних скарбів, надихає поетів, художників, парфумерів. Яскравий, вишуканий парфум Scent of Gold від італійського модного будинку Trussardi уособлює ольфакторне сприйняття магнетичного блиску коштовностей, нагадуючи про королівську розкіш, шляхетність і велич.

Чуттєвий, насичений східними та деревними мотивами аромат адресований сміливим, харизматичним джентльменам та чарівним, елегантним леді. Він запрошує на урочистий бал чи романтичне побачення, супроводжує своїх героїв у подорожах, на переговорах, у салонах, клубах та ресторанах. Композиція звучить благородно, аристократично, без гучних сплесків, зачаровує первозданною чистотою, сповнює природною енергією та силою, утихомирює емоції.

Історія аромату

 

Парфумерія бренду Труссарді з'явилася на початку 80-х років ХХ століття. Ароматні видання компанії, у тому числі аромат-унісекс «Запах золота», відрізняються елегантністю, природністю, простотою і динамізмом.

Серія Scent of Gold вийшла у 2018 році і стала третьою в орієнтальній колекції після чоловічої дерево-східної лінійки Amber Oud та квітково-східної композиції для чоловіків та жінок The Black Rose. Вдово-рожеву тематику парфумери доповнили ароматом, піраміда якого побудована на контрастному поєднанні дерево-квіткових відтінків з тонами запашного тютюну та солодкої пудрової ванілі.

Прем'єра новинки була сприйнята неоднозначно: поряд із схвальними оцінками вона отримала і зауваження в нібито зайвому нудотності, агресивності, гордовитості. Але шанувальники та критики однозначно позитивно оцінюють різнобічний характер парфуму, його неоднакові прояви на холодній та гарячій шкірі, у різний час доби, у теплий та холодний сезон.

Відчуття дотику дорогоцінного металу передає форма флакона. Він виконаний у вигляді золотого зливка, закритий масивною золотистою кришкою та, звичайно, прикрашений фірмовим логотипом.

Шлях до успіху, щастя та гармонії

 

Ароматна піраміда відкривається інтригуючими, енергійними переливами зеленого, іскристого, солодко-терпкого бергамоту, що дарує цілющу прохолоду. Переклад: ніжно-пряної кориці і сушеної сливи приносять тепло, створюють затишок, а потім поступаються дорогою терпким, чарівним листям тютюну. Його запаморочливі землисто-квіткові нюанси, що пробуджують чуттєвість, пом'якшують півтони медового жасмину та ніжної бархатисто-пудрової фіалки. Базові акорди гіркувато-смолястих, землістих пачулів, трав'янисто-бальзамічного лабдануму та вкраплення спокусливої ванілі занурюють у чарівний світ казки.

Принадна солодко-пряна мелодія шлейфу навіває приємні спогади, народжує бажання діяти, нагадує про те, що завжди треба вміти зупинитися, відпочити, приділити увагу собі.

Купити Trussardi Scent of Gold , щоб розставити остаточні штрихи в елегантному образі, можна на сайті La Grande.