0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Toilette Туалетна вода
Немає у наявності
Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

2018 року французький будинок моди поповнив колекцію молодіжних жіночих ароматів новим фланкером. Чарівний Mademoiselle Rochas Eau de Toilette - версія світліша і ніжніша в порівнянні зі своїм попередником. У ній з'явилася чарівна невагомість та прозорість, що робить туалетну воду чудовим вибором для спекотної погоди та весняно-літнього сезону. Чудовий квітковий фруктовий букет втілює паризький шик та елегантність, але на сучасний, бешкетний та грайливий манер. Його володарка — молода та життєрадісна дівчина, безтурботна та весела, з сліпучою посмішкою та кокетливим блиском очей. Вона вміє радіти дрібницям – таким, як хороша погода, смачний десерт і, звісно, увага чоловіків, які її захоплюють поглядами. Юна і прекрасна, вона вибирає парфум собі під стать, такий же витончений, легкий і позитивний.

Він моментально покращує настрій, допомагає відволіктися від проблем і здатний навіть сірий день розфарбувати соковитими і яскравими квітами. Додає образу більше жіночності та елегантності, підкреслює природну чарівність та унікальний стиль своєї власниці. Це чудовий вибір для чого завгодно: лекцій, офісної роботи, побачень, коктейльної вечірки чи просто вихідного дня. Делікатний, ненав'язливий, але при цьому помітний, він гарантує увагу та компліменти оточуючих, радує неймовірною палітрою відтінків та віртуозно збудованим балансом.

Відкривають чарівну піраміду сонячні іскорки цитрусів. Стиглий бергамот іскриться, як бульбашки шампанського, миттєво наповнює енергією, приємно освіжає та бадьорить. Це чудовий спосіб розпочати новий день з посмішкою! Дзвінким фруктам вторять солодкі ягоди. Чорна смородина пом'якшує палкий натиск плодів, робить звучання більш м'яким і витонченим, гарно граючи на мохистому фоні фіалкового листя. Пікантні вкраплення рожевого перцю підвищують градус інтриги, додаючи більше динаміки і створюючи чудовий контраст з п'янкою ніжністю білих пелюсток. Медово-солодкому жасмину самбак вторить чуттєва жимолість, а компанію скромному польовому конвалії складає зваблива і пишна троянда, разом сплітаючись у чудову феєрію млості, світла та легкості. Це чудовий коктейль свіжості та чистоти, грації та спокусливої спокуси, перед яким просто неможливо встояти. Тягучі акценти пурпурової сливи змушують аромат розливатися карамельними хвилями по шкірі, неспішно захоплюючи трепетні бутони на шляхетну підкладку з кедрової деревини і мускусу, що струмує.

Парфум переливається і постійно грає на шкірі, трансформується і видозмінюється, тому немає ризику, що він набридне протягом дня. Він ніжний та світлий, аристократичний та витончений. Поміщений у традиційний для серії круглий флакон із прозорого скла з рифленими краями, пляшечка увінчана сріблястим ковпачком, а на її шийці зав'язаний кокетливий бант кольору фуксії.

Купити Mademoiselle Rochas Eau de Toilette можна в інтернет-магазині La Grande.