0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Calvin Klein

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Obsessed for Men Intense Парфумована вода
Немає у наявності
Calvin Klein Obsessed for Men Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Calvin Klein Obsessed for Men Intense – магія чоловічого чарівності

Calvin Klein представляє вашій увазі новий поріг чуттєвості - зводить з розуму аромат Obsessed for Men Intense - Східний дерев'яний магічний еліксир, який забирає розум, паралізує волю і змушує йти за його володарем із заплющеними очима на край землі. Головний деревний акорд доповнений тут мотивами амбри, ванілі та пудрової солодощі – парфум створили таким, щоб жінки відчували владу його краси, і тому він насичений нотами, які подобаються саме протилежній статі, адже це – композиція для спокуси, для чуттєвої гри та розширення меж дозволеного. .

Щоб композиція розкрилася у всій своїй чарівності, необхідне холодне повітря, тому нова «Одержимість», як і її попередні версії, ідеальна восени та взимку. Втім, прохолодним літнім вечором їй також не буде рівних, якщо правильно вибрано момент: це ідеальний супутник для незвичайних зустрічей та багатообіцяючих побачень!

Історія аромату

 

В останні роки бренд Calvin Klein дотримується концепції зближення чоловічих і жіночих ароматів: він воліє не підкреслювати їх відмінності, а ніби розмивати кордони, пропонуючи, ніби дотримуючись вчення психоаналітика Юнга, жінкам відшукати в собі чоловічу ідентичність, а чоловікам знайти і прийняти жіночі риси. До того ж парні аромати – фірмова «фішка» цього парфумерного будинку, яку саме Клейн і узвичаїв, випустивши в далекому 1985-му флагманську пару колекції Obsess ion . Вони замислювалися як можливість для двох проникнути по суті один одного, обмінюючись ароматами і наче зчитуючи зі шкіри особливий взаємний чуттєвий код. І в новому тандемі ця ідея знову чудово реалізована парфумером Лораном ле Гернеком.

Фірмовий дизайн флаконів зазнав змін, щоб передати всю глибину та силу експресії нового твору: фіал виконаний із чорного, як ніч, скла – надзвичайно ефектне рішення!

Купити Calvin Klein Obsessed for Men Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлена не тільки вся колекція «Одержимості», а й інші топ-аромати цього американського бренду та їхні лінійки: Beauty, CK IN2U, CK One, Eternity, Euphoria, Truth.

 

Calvin Klein Obsessed for Men Intense – квінтесенція мужності

Композиція відкривається чудово освіжаючим акордом кисло-солодкого ревеню, доповненого тонізуючим грейпфрутом з аристократичною гіркуватістю. Китайський перець надає цьому вступу гарячого, харизматичного акценту.

У «серце» твори переливаються деревні відтінки: тема чудового благородного білого кедра продовжена дивовижною мелодією нагармоти і огортана шармом кашмерану, що огортає, - затишним і теплим.

Фінальний акорд ставить база парфуму: тут панує тепла чуттєвість амбри і дивовижне тяжіння ванілі, що ніби стирає гендерні риси і зближує чоловічу версію з жіночою. Особливого шарму надає ароматний гур'юнський бальзам, а мужність ідеально підкреслює багатогранний, глибокий акцент гуаяка з його невимовним східним колоритом.

Якщо вам потрібна парфума, яка подарує гарантований успіх, безумовно, варто купити Calvin Klein Obsessed for Men Intense – з ним ви відкриєте нові грані своєї чуттєвості.