0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Concentre de Pamplemousse Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes Concentre De Pamplemousse Rose Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Hermes Concentre De Pamplemousse Rose Туалетна вода
Немає у наявності

У 2009 році модний бренд Hermes відзначав 30-річчя випуску свого знаменитого одеколону Eau d'Orange Verte . В рамках цієї події було представлено спеціальну колекцію з трьох унісекс-парфумів, до якої увійшов і чарівний De Pamplemousse Rose . Продукт можна знайти у двох варіантах: класична EDT або Concentre , більш концентрована і стійка. Автором чудового цитрусового фужера став легендарний парфумер Жан-Клод Еллена (Jean-Claude Ellena).

Йому вдалося створити дивовижної краси аромат, обрамивши чарівне пахощі червоної троянди чудовими переливами цитрусів та вологої зелені. Це квінтесенція літа, поміщена у витончений флакон з кольорового скла - віртуозно відтворена атмосфера сонячного та світлого дня в квітучому саду, засіяному пишними бутонами. Усього кілька крапель чудового еліксиру перенесуть вас у граські сади у розпал травня чи початок червня. Саме тоді, всього один місяць на рік, повітря наповнюється чарівними пахощами, такими солодкими, свіжими і ніжними, що просто паморочиться в голові. У ньому переплетена хвилююча млість і спокуслива томність, граційна витонченість і карколомні мармеладні акценти, які перетворюють трепетну квітку на справжній десерт для гурманів. Щоб прогулятися по залитим сонцем рожевими плантаціями, зовсім необов'язково вирушати в далеку подорож - можна просто нанести на шкіру і волосся трохи чарівного парфуму.

Чарівна піраміда відкривається соковитими іскорками апельсина з грейпфрутом. Приголомшливий контраст фруктової солодощі та одночасно гіркоти приємно лоскоче рецептори та хвилює кров. Цитрусові мотиви додають звучанню інтригуючу пікантність, граючи на тлі сліпучої красуні-троянди. Медово-кремова, ніжна і запашна, вона розливається мерехтливими хвилями спокуси і знемоги, немов шовк, що струмує. Танець витончених пелюстків і соків, що бризкають, часточок фруктів поступово стає приглушенішим і тихішим, поступаючись місцем вкрадливої м'якості дубового моху і замшевим переливам зеленого ветивера. Вони, подібно до кришталевих крапель роси, дзвенять на пружних бутонах, зачаровуючи акварельною чистотою і неймовірною прохолодою.

Комбінація, що п'янить і приваблює, вона зачаровує своєю цілісністю і гармонійністю, гіпнотичною глибиною і багатою палітрою відтінків, залишаючись при цьому підкреслено елегантною, ненав'язливою і витонченою. Туалетна вода легка і грайлива, наче шампанське: миттєво покращує настрій і огортає чудовим флером свіжості та прохолоди, допомагаючи впоратися з виснажливою літньою спекою. Підходить для роботи та відпочинку, фуршетної вечірки та романтичного побачення, бранчу з друзями та світського прийому. Підкреслить гарний смак та унікальний стиль свого власника.

Купити Hermes Concentre De Pamplemousse Rose можна в інтернет-магазині La Grande.